Uutiset

Yleinen

Multivalta puskuvaunu

Dometal Oy esittelee Multiva-puskuvaunun. PushSystem-puskuvaunu ensiesitellään Hauholla 9. kesäkuuta Viljely- ja konepäivänä. Puskuvaunu on turvallinen ja käytännöllinen kuljetusratkaisu tiloille, jotka kuljettavat massatavaraa suuria määriä esim. rehua tai haketta.

Vaunun tyhjennetään puskemalla perästä, jonka ansiosta purku onnistuu matalissakin tiloissa, missä kippaaminen ei ole mahdollista. Vaunun korkeus on vain 3,45 metriä ja korokkeen kanssa puoli metriä enemmän. Multivat myy K-maatalous.

PushSystemin kuljetuskapasiteettia saadaan kasvatettua, kun puskuvaunu sulloo ja tiivistää kuorman. Massatavaran kuljetuskapasiteetti on kolmiakselisessa mallissa korokkeen kanssa jopa 50 kuutiota ja 24 tonnia. Vaunun rakenteen ansioista painopiste pysyy alhaalla, vaikka kuljetettava massa olisikin suuri. Tästä syystä vaunu on vakaa ja kulkee tasaisesti. Vaunuja tullaan valmistamaan kaksiakselista ja kolmiakselista mallia.

Puskuvaunun turvallisuus korostuu erityisesti säilörehua tehtäessä. Tyhjennystavan ansiosta ei synny sellaisia riskitilanteita kuin kipattaessa. Kuorman tyhjentäminen onnistuu vaivattomasti myös kaltevilla alustoilla ja puskuominaisuuden ansiosta kuorma tyhjenee nopeasti.

Multiva PushSystem-puskuvaunu on valmistettu Dometal Oy:n tehtaalla Loimaalla.

Lue seuraavaksi