Uutiset

Yleinen

Multiva TR -yleisvaunut uudistuvat

Multiva tuo markkinoille täysin uudistuneen TR -yleisvaunumalliston, joka korvaa aiemmin markkinoilla olleet TR Farmer ja TR Safe -mallit. Uudistuksen kantavana ajatuksena on ollut kehittää kuljetusratkaisuja, jotka tehostavat ja helpottavat käyttäjän jokapäiväistä toimintaa. Tuotekehityksessä onkin painotettu vaunujen käyttäjäystävällisiä rakenneratkaisuja ja monikäyttöisyyttä.  

Kestävyytensä ja runsaan varustevalikoimansa ansiosta TR -vaunut soveltuvat sekä maatila- että urakointikäyttöön. Monikäyttöiset TR -vaunut ovat omimmillaan kaiken kevyen irtomateriaalin kuljetuksessa, oli kyse sitten viljan, tuorerehun, hakkeen, turpeen, kuivalannan tai vaikkapa lumen kuljetuksesta.  

TR -vaunuissa on kiinteälaitainen, teräksestä valmistettu kartiolava, minkä ansiosta niiden tyhjentyvyys on kaikissa olosuhteissa huippuluokkaa. Vaunujen vakiovarusteena oleva hydraulinen takalaita lisää käyttäjäystävällisyyttä.  TR -mallien lavoja on saatavilla eri tilavuuksilla ja lisävarusteena toimitettavalla, pikakiinnitteisellä tuorerehukorokkeella tilavuutta saadaan lisättyä nopeasti.  

 Lujaa loimaalaista laatua

 Kuten muutkin Multiva -koneet, myös TR -vaunut valmistetaan kokonaan Suomessa, Dometal Oy:n Loimaan tehtailla. Vaunujen kestävyyteen kovassa rasituksessa on kiinnitetty erityistä huomiota. TR vaunujen rungot valmistetaan kestävästä Ruukin Double Gade erikoisteräksestä ja niissä on käytetty Multiva -vaunuista tuttuja, laadukkaita komponentteja. Kaikki vaunujen teräsosat hiekkapuhalletaan ja maalataan kestävällä polyuretaanimaalilla. Kustannustehokkaan hinnan puolestaan mahdollistaa huolellisen tuotesuunnittelun ja -testauksen kautta löydetty vaunun selkeä rakenne, jonka tuotanto on pitkälle automatisoitu.

Lue seuraavaksi