Uutiset

Yleinen

MN-Lifttek Oy laajentaa Manitou-tuotevalikoimaansa

Lifttek Manitou

Vantaalaisen MN-Lifttekin konevalikoima laajenee huomattavasti kattaen tulevaisuudessa myös Manitoun akkukäyttöiset haarukkavaunut, pinoamisvaunut ja laajan valikoiman erimallisia trukkeja jo ennestään tuttujen kurottajien ja henkilönostimien lisäksi. Manitou tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisista tuotteistaan ja ensimmäiset trukit valmistettiin jo 1958.

Nykyisestä trukkimallistosta löytyy trukit sekä sisä- että ulkokäyttöön ja aina nelivetomaastotrukkeihin saakka. Haarukkavaunuja löytyy sekä perinteisinä että akkukäyttöisinä ja myös pinontavaunujen valikoima on laaja aina 2000 kg:n ja kuuden metrin korkeuteen saakka.     

Manitou Nordics Sia:n toimitusjohtaja Ilmars Nartishin mielestä oli aika saada kaikki Manitou-tuotteet saman katon alle, jotta pystytään keskitetysti palvelemaan eri alojen asiakkaita. Näin pystytään täyttämään niin teollisuuden, rakentamisen ja muiden logistiikka-alan tarpeet kerralla.  MN-Lifttek Oy:llä on täysi luottamus siihen, että tämä laajentunut yhteistyö antaa heille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen johtavan merkin koko malliston korkealaatuisia tuotteita. Myös jälkimarkkinoinnin osalta toimintaa helpottaa kun yhteistyö Manitoun ja tuotteista vastaavien henkilöiden kanssa on jo entuudestaan tuttua.  Tällä yhteistyöllä Lifttek ja Manitou uskovat saavuttavansa yhä vahvemman aseman Suomen konemarkkinoilla. Uuden tuote-edustuksen myynnistä vastaa Erno Lahti.

TP

Lue seuraavaksi