Uutiset

Yleinen

MKH-Keskuksen avajaiset

MKH-Keskuksen puuhamies on Virtasen Risto, jolle puheluita tulee jo ympäri Suomea. Varaosapuolella on täissä myös Jonna Törö, jonka Risto kehuu olevan yksi ammattitaitoisimmista varaosaihmisistä Suomessa. Tietoa pitää olla, etenkin kun vanhempaan kalustoon haetaan osia.

– Yllättävän nopeasti soitot ovat lisääntyneet ympäri maata, Risto kertoo.
– Varaosia on tarjolla uuteen ja vanhempaankin kalustoon. Tarvikkeita ja varaosia on tarjolla yhteistyökumppaneiden Grene Oy:n ja Vuorenmaa Oy:n kautta, Risto esittelee. Molempien tavarantoimittajien valikoima on valtava. Molemmilta toimittajilta ovat hyllyssä useimmin kysytyt tuotteet. Grenen kautta hyllyssä ovat lähinnä varaosat, terät ja aitaustarvikkeet, Vuorenmaalta taas pääasiassa hihnatavaraa, voimansiirron osia ja laakereita. Tarjolla on merkkikohtaisten öljyjen lisäksi Teboilin voiteluaineita. Valikoimissa ovat myös Iskran laturit ja startit. Iskra antaa niille 18 kuukauden takuun.

Harrastuksiakin

Yksi merkittävä myyntiartikkeli varaosien ja tarvikkeiden lisäksi ovat kotieläinten täysravintoruoat.
– Monella asiakkaallamme on kotieläimiä ja säkin saa nostettua kätevästi autoon samalla kun haetaan tarvikkeet ja varaosat, Jonna kertoo.

Lue seuraavaksi