Uutiset

Yleinen

Metsätyö myy tieterät

Tiehoitoon on tarjolla monenlaista terää. Yleensä esillä ovat ammattilaisille tarkoitetut erikoisterät. Huomiotta jäävät useimmiten asiakkaat, jotka käyttävät koneitaan vähemmän ja yksi terä saattaa kestää koko vuoden, kun aurattavaa ja lanattavaa on vähemmän. Metsätyöllä on tarjolla terä, missä toinen puoli on tasa- ja toinen hammasterä, jolloin terä voidaan kääntää riippuen käyttötarkoituksesta.

Isto-Markus Järvinen palvelee tottuneesti ammattilaisasiakkaita, jotka poikkeavat hakemassa teriä säännöllisesti. Nämä asiakkaat tietävät, mitä terältä vaaditaan.

Isto-Markus kertoo, että on pyynnöstä tehty erä teriä, missä on molemmat; tasa- ja hammasterä. Terä on varustettu 290/305 -reikäjolla, jolloin se sopii uusiin ja vanhoihin kiinnityksiin. Kyseessä on 12 milliä paksu ja 200 milliä korkea, 500:an karkaistu teräs. Tarjolla on sekä 2500 ja 3000 milliä pitkiä teriä. Teriä on tarjolla Hämeenlinnassa, Jyväskylässä ja Rovaniemellä.

Isto-Markus Järvinen esittelee terää, joka on tarkoitettu vähän lanaaville, kun asiakkaana käy myös toisentyyppisiä koneenkäyttäjiä, Lanalla tasataan pihaa tai tietä vähän kesällä ja talvella. Näille asiakkaille on tarjolla terä, mikä voidaan kääntää.

Lue seuraavaksi