Uutiset

Yleinen

Matkantekoa kurottajalla Italiasta Suomeen

MerloManne

MerloManne kurottaa kohti eläkeikää 36 km:n tuntinopeudella

Rotator Oy on konealan maahantuontiyritys, joka on toiminut alalla kunnioitettavat 60 vuotta. Rotator on tehnyt samojen konevalmistajien kanssa yhteistyötä pitkään ja Italialaisten Merlo-kurottajien maahantuonti aloitettiin vuonna 1995. Merlo-kurottajat ovat edelläkävijöitä alallaan ja markkinajohtajia niin Suomen kuin Euroopankin kurottajamarkkinoilla.

Merlojen huoltopäällikkönä Rotatorilla on alusta asti menestyksekkäästi toiminut Leo Terqujeff, joka tunnetaan tuttavallisemmin nimellä Manne. Hän on päättänyt jo jokunen vuosi sitten, että eläkeiän kynnyksellä ikään kuin lopputyönään, hän haluaa ajaa Merlo kurottajan Italiasta Suomeen. Hanke on nyt toteutumassa ja ensi kesänä eläkkeelle jäävä huoltopäällikkö aikoo huhti-toukokuun vaihteessa startata Merlon mallisarjan pienimmän kurottajan (P25.6) Merlon tehtaalla, Italian Cuneossa.  Ajoreitti tulee kulkemaan useiden eri valtioiden kautta (Italia – Slovenia – Unkari – Slovakia – Tsekki – Saksa – Tanska – Ruotsi – Suomi) 36 km:n tuntinopeudella ja reitin kokonaispituus tulee olemaan noin 4000 km. Matkaan on varattu aikaa 40–50 päivää.

Tapahtuma tulee saamaan runsaasti julkisuutta sekä koti- että ulkomaisessa mediassa ja tunnelmaan on mahdollista päästä mukaan seuraamalla tapahtumaa reaaliaikaisesti sosiaalisessa mediassa ja MerloMannen omilla kampanjasivuilla.

Voit seurata MerloMannea osoitteissa:

http://www.rotator.fi/merlomanne

https://www.facebook.com/merlomanne

http://bit.ly/OMZiVJ

MerloManne kertoo projektinsa yksityiskohdista Rotatorilla Mansen Mörinöillä 4.-5.4. ja tuolloin on mahdollista tutustua myös Mannen ajopeliin, Merlo P25.6:n.

TP

Lue seuraavaksi