Uutiset

Yleinen

Massey Ferguson vahvistaa toimintaansa Suomessa

Massey Ferguson, joka on AGCOn maailmanlaajuinen tuotemerkki, tekee merkittävän muutoksen ja vahvistaa asemaansa Suomessa. Yhteistyön käynnistäminen Turun Konekeskuksen kanssa vauhdittaa ja vahvistaa myyntiä, asiakaspalvelua ja tukiverkostoa Suomessa.

Turun Konekeskus Oy tulee ottamaan vastuulleen Massey Ferguson maatalouskoneiden myynnin ja sen tukitoiminnot Suomessa. Tuotevalikoima sisältää mm. traktorit, leikkuupuimurit, isot kanttipaalaimet ja materiaalien käsittelylaitteet. Tämä tuotelinja edustaa laajinta koskaan Suomessa saatavilla ollutta Massey Fergusonin maatalouskoneiden valikoimaa. Suomalaiset maanviljelijät voivat pian hankkia Massey Ferguson -leikkuupuimureita ensimmäistä kertaa vuosiin, kun taas MF-nurmityökoneet ovat täysin uusia lisäyksiä Massey Fergusonin tuotelinjassa.
Turun Konekeskus Oy on erittäin kokenut täyden palvelun maatalouskoneiden myyjä, jonka pääkonttori sijaitsee Turussa. Yrityksellä on 14 alueellista toimipistettä ja 26 jälleenmyyjää ympäri Suomen.

“Toivotamme Turun Konekeskuksen lämpimästi tervetulleeksi Massey Fergusonin perheeseen. Yrityksen nimeäminen uudeksi kumppaniksemme antaa täysin uuden lähestymistavan kaikkien MF-tuotteiden myyntiin Suomessa, millä tulee olemaan vahva vaikutus monille asiakkaillemme täällä. Turun Konekeskus Oy on täysin itsenäinen organisaatio suurella kokemuksella ja ihanteellinen partneri johtamaan toimintojemme tehostamista näillä tärkeillä markkinoilla” kertoo Richard Markwell, Massey Fergusonin varapääjohtaja ja toimitusjohtaja, vastuualueenaan Eurooppa/Afrikka/Lähi-itä.

”Massey Fergusonilla on pitkä suhde suomalaiseen maanviljelijäyhteisöön ja tämä on alku jännittävälle, uudelle aikakaudelle, joka tulee lujittamaan tätä läheistä kumppanuutta vielä enemmän”, hän jatkaa. ”Uudet Massey Fergusonin myyntiin liittyvät järjestelyt sekä laajempi tuotevalikoimamme antavat lisää energiaa ja piristystä brändille Suomessa. Me olemme valmiita merkittävälle laajentumiselle näillä kilpailluilla markkinoilla.”

“Massey Fergusonin brändi on vahvistumassa voimakkaasti koko Euroopassa ja teemme merkittäviä investointeja jakeluverkostossamme”, sanoo Markwell. Tämä uusi sopimus on osa dynaamista pitkäntähtäimen strategiaamme, joka vahvistaa asiakaspalveluamme ja varmistaa MF-asiantuntemuksen saatavuuden. Samalla laajentunut tuotevalikoimamme Suomessa tulee antamaan maanviljelijöille ja urakoitsijoille yhä useamman vaihtoehdon MF-koneiden valikoimassa. Me olemme täysin sitoutuneita tarjoamaan kaikkein parhaimmat koneratkaisut ja jälkimarkkinoinnin asiakkaillemme.”

Turun Konekeskuksen hallituksen puheenjohtaja Pasi Vesamo puolestaan kertoo: “Olemme äärimmäisen ylpeitä aloittaessamme yhteistyön Massey Fergusonin kanssa. MF-brändi tarjoaa erinomaiset tuotteet ja sen vahvat perinteet ovat hyvin arvostettuja Suomessa. Uusi sopimus tuo yrityksellemme suuren mahdollisuuden kasvattaa ja vahvistaa myyntiämme ja palvelutarjontaamme ja saavuttaa yhä parempi asiakastyytyväisyys. Uuden partnerisopimuksen johdosta teemmekin jo suunnitelmia palveluverkostomme ja toimipaikkojen kehittämiseksi.”
Turun Konekeskus Oy on perustettu vuonna 1998 ja laajeni merkittävästi vuonna 2004, kun se osti maatalouskoneiden maahantuonti- ja myyntiyrityksen Konefarmi Oy:n.
Seuraavien kuukausien aikana Turun Konekeskus tulee valmistelemaan MF-liiketoiminnan käynnistämiseen liittyviä asioita ja käytännön aikatauluista tullaan kertomaan asiakkaille vielä kevään aikana.

MF-tuotteiden laaja valikoima käsittää traktorit 19-400 hv, leikkuupuimurit 176-496 hv; paalaimet (pienet ja isot kanttipaalaimet, pyöröpaalaimet), heinä- ja nurmikoneet sekä kurottajat. Marraskuussa 2015 lanseerattiin kaksi täysin uutta traktorisarjaa. MF 4700 ohjaamomallit ovat johtavia alle 100 hv:n monikäyttöisiä traktoreja. MF 5700 SL -sarja taas tuo uuden lajityypin 100-130 hv:n traktoreiden tuoteryhmään. MF 5700 SL -sarjan uudet erinomaiset ominaisuudet ovat jo laajasti tunnettuja: MF 5713 SL voitti Vuoden 2016 traktori (paras hyötysuhde) -palkinnon Agritechnica-messuilla Saksassa.

Tarkoituksenamme on, että Massey Ferguson on se oikea vaihtoehto maatalouskoneissa ammattimaisille maanviljelijöille. Missiomme on tarjota nykyaikaisia, tehokkaita maatalouskoneita, jotka ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä,” kommentoi Richard Markwell. ”Olemme hyvin innoissamme uudesta kumppanuudesta Turun Konekeskuksen kanssa, mikä tulee tehostamaan esilläoloamme Suomessa.”

www.turunkonekeskus.fi
www.agcocorp.com

Lue seuraavaksi