Uutiset

Yleinen

Manitou MT Privilege -kurottajat

Ohjaamon tilavuus on edeltäjäänsä selvästi suurempi ja siihen on lisätty istuimen taakse tila kuljettajan varusteille. Lisäksi näkyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Työskenneltäessä äänentaso ohjaamon sisällä on ainoastaan 79 dB. Ohjaamo on ROPS ja FOPS hyväksytty. Työkaluille on varattu tila ohjaamon alapuolelta.

Mallit on varustettu Manitoun JSM joystickillä, johon on keskitetty niin hydrauliikan kuin ajosuunnan hallinta. Oikean käden voi pitää kokoajan JSM joystickilla ja vasen voi keskittyä pelkästään koneen ohjaamiseen.

MT Privilege kurottajien tukijalat voidaan nostaa ylös, kun puomin kulma on alle 62° ja puomin jatkeet ovat sisällä. Ominaisuus helpottaa rakennusten lähellä työskentelyä ja tuo lisää joustavuutta työskentelyyn. Seisontajarru kytkeytyy aina päälle kun ajosuunta valitaan vapaalle. Tämä ominaisuus lisää turvallisuutta työskenneltäessä esim. luiskien läheisyydessä, sillä enää ei ole mahdollisuutta unohtaa seisontajarrua pois päältä.

Privilege mallit ovat saatavana hydrostaatilla ja momentinmuuntimella. Maksimi ajonopeus on 35 kilometriä tunnissa. Mallien vakio henkilönostokori on kantavuudeltaan 1000 kiloa ja henkilökorin hallinta toimii kaapelin välityksellä korista.

Uudet mallit ovat hyvin pitkälle räätälöitävissä asiakkaan tarpeitten mukaan ja jälkeen päinkin varusteita voidaan tiettyihin malleihin lisätä (henkilökori, kaukohallinta). Manitoun mallimerkinnät jäykkärunkoisten osalta kokevat myös uudistuksen. Aikaisempien pitkien kirjainsarjojen tilalle on tullut selkeä yhden kirjaimen merkintä.

Standard – Ei kirjain tunnusta.

Täyttää peruskurottajan vaatimukset. Ei henkilönosto eikä kaukohallinta mahdollisuutta.

R Rental

Suunniteltu täyttämään vuokraamojen tarpeet. Ei henkilönosto eikä kaukohallinta mahdollisuutta.

EP Evolutive and Precice

Peruskurottaja, johon on mahdollista jälkeen päin lisätä henkilönostokori ja kaukohallinta. Varustettu sähköisellä esiohjauksella.

A Access

Kurottaja varustettuna henkilönostokorilla ja asiakkaan valinnan mukaan kaukohallinnalla tai ilman.

Lue seuraavaksi