Uutiset

Yleinen

Mainos – Näin haet pikalainaa turvallisesti verkosta aina 70 000 € asti

Kulut eivät aina seuraa palkkapäivää ja tämä voi asettaa huomattavan paineen omalle tai yrityksesi taloudelle. Yllättävät muutokset tai laitteiston rikkoutuminen voivat ajaa budjettisi kestämättömälle pohjalle, jossa lisärahoitusta tarvitaan välittömästi. Vastaus voi löytyä verkkolainasta.

Verkosta haettavilla pikalainoilla on huono maine, sillä pikavipit ovat tunnetusti erittäin kalliita ja voimakkaan mainonnan johdosta monet suomalaiset ovat ottaneet lainan ilman riittävää suunnittelua. Harkitsematon lainaaminen taas johtaa usein maksuongelmiin. Verkkolainaaminen on kuitenkin kypsynyt viime vuosina ja voit hakea kymmenien tuhansien eurojen kulutusluottoja reiluin ehdoin, suurilta kansainvälisiltä toimijoilta.

Yksin Suomessa lainoja ja niitä tarjoavia yhtiöitä on kuitenkin kymmeniä, joten sopivien rahoitusratkaisujen erottaminen selvästi huonoista vaihtoehdoista on usein uuvuttavan selvitystyön takana. Lainavertailupalvelu kerää lukuiset lainat yhdelle sivulle, jolloin vertailutyö onnistuu vain muutamissa minuuteissa. Hakiessasi lainaa LoanScouterilla säästät aikaa ja rahaa. LoanScouter on kansainvälinen lainavertailupalvelu, jolla voit kilpailuttaa vakuudettomia lainoja aina 70 000 euroon asti. Vertailu on täysin ilmaista, eikä edellytä rekisteröintiä tai muita henkilötietoja.

Vakuudetonta lainaa netistä

Lähes kaikki netistä haettavat pikalainat ovat vakuudettomia, lainasummasta riippumatta. Tämä tekee myös suurempien summien hakemisesta erittäin nopeaa, sillä lainahakemuksessa ei vaadita vakuudeksi asetettua omaisuutta tai takaajaa. Lainan takaamiseen liittyvä selvitystyö pitkittää aina hakuprosessia, joten vakuudettomuus on pikalainojen selkeä kilpailuvaltti. Sinun ei myöskään tarvitse hakemisen yhteydessä esittää syytä tai perusteluja lainanotolle, joten sekä hakeminen, että lainan käsittely ovat huomattavasti perinteisiä pankkilainoja nopeampia.

Nettilainojen etuja ovat:

  • Täysin sähköinen hakuprosessi missä ja milloin tahansa – ilman erillistä neuvottelua
  • Vakuudettomuus tekee käsittelystä nopeaa – voit saada lainapäätöksen minuuteissa
  • Paljon vaihtoehtoja – sopiva rahoitusratkaisu löytyy joka tilanteeseen

Vältä lainaajan yleisimmät virheet

Vaikka verkkolainaaminen on entistä säännellympää ja turvallisempaa, voi harkitsematon lainaaja edelleen saattaa itsensä ongelmiin esimerkiksi vääränlaisen lainan myötä. Muutaman tuhannen euron pikalaina voi ratkaista ongelmasi, mutta laina-aika voi olla mitoitettu vain muutamaksi viikoksi, joka saattaa olla huomattavasti lyhyempi aika kuin mihin olet varautunut. Maksusuunnitelmasta poikkeaminen ja pidentynyt laina-aika kerryttävät kuluja huomattavasti ja tämä on yleisin syy syntyviin maksuhäiriöihin.

Olipa lainasi siis minkä suuruinen tahansa, on erittäin tärkeää suunnitella sen takaisinmaksu tarkasti ja sopimusehtojen mukaisesti. Tämä suunnittelutyö auttaa myös valitsemaan sinulle sopivimman lainan ja lainan takaisinmaksu onnistuu kivuttomasti.

LoanScouterin lainavertailusta löydät kymmeniä artikkeleita, jotka tarjoavat lisätietoja mm. budjetointiin, lainatyyppeihin ja lainan takaisinmaksuun liittyen.

Artikkeli on LoanScouter​in tuottamaa kaupallista sisältöä.

Lue seuraavaksi