Uutiset

Yleinen

Maatalouspirkka Oy ja Agritek Oy yhteistyöhön

Maatalouspirkka Oy ja SGN Groupiin kuuluva Agritek Oy ovat solmineet maatalouskoneiden myyntiä koskevan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Maatalouspirkka Oy ryhtyy edustamaan Agritekin maahantuomia traktoreita ja leikkuupuimureita.Maatalouspirkka ottaa 1.10.2017 alkaen myyntiinsä Agritekin maahantuomat Case IH- ja New Holland -traktorit ja -puimurit. Yrityksen päätoimipaikka on Lahdessa ja kauppaa tehdään myös Orimattilassa ja Porvoossa. 
Yhteistyö on molemmille yrityksille ja koko alueen maatalouskonekaupalle monella tapaa merkittävä. – Agritekin kannalta uusi yhteistyökuvio on arvokas, kun saamme jälleenmyyjäksemme omalla alueellaan todella vahvan toimijan eli paikallisen itsenäisen maatalouskaupan, toteaa Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi. Konseptiin sopii hyvin, että alueen huolto- ja varaosatoimintaa vahvistaa jatkossa myös Raskor Oy, jonka varaosapalvelu toimii Maatalouspirkan tiloissa.
Myös Maatalouspirkan kauppias Sami Mäklin pitää aloitettavaa yhteistyötä merkittävänä. – Haluamme tarjota vastauksia kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme tarpeisiin. Traktorit ja puimurit edustavat isoa osaa maatalouskaupan kokonaisuudesta. Tällä omalla ratkaisullamme saamme tämänkin osa-alueen mukaan valikoimiimme ja uskon, että tämä tulee tukemaan myös muuta kaupankäyntiä. 
Edellisen jälleenmyyjän tekemä vahva työ alueella antaa meille hyvät lähtökohdat konekannan ollessa hyvällä tasolla. 

Lue seuraavaksi