Uutiset

Yleinen

Maatalouskonemessuilla jo yli 200 näytteilleasettajaa

MaatalousKonemessut on Suomen suurin alan sisätapahtuma. Mukana messuilla ovat kaikki tärkeimmät alan toimijat ja näytteilleasettajamäärä tulee vielä kasvamaan.  ProAgria Etelä-Suomi osallistuu MaatalousKonemessujen ohjelmatarjontaan asiantuntijaesityksillä. MaatalousKonemessut järjestetään ensimmäistä kertaa 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

MaatalousKonemessuille on ilmoittautunut jo yli 200 yritystä ja käytössä on yli 25 000 m2 osastotilaa. Lista 11.4. mennessä ilmoittautuneista yrityksistä löytyy tapahtuman verkkosivuilta www.maatalouskonemessut.fi

”Olemme positiivisesti yllättyneitä yritysten sitoutuneisuudesta ja siitä, että ilmoittautumisia on tehty jo nyt näin paljon. Yritysmäärä tulee vielä tästäkin kasvamaan. Ensi marraskuussa MaatalousKonemessut tarjoaa todella laajan kattauksen maa- ja metsätalousalan ammattilaisille”, kertoo Leo Potkonen Messukeskuksesta.   

Ohjelma-alue tapahtuman ytimessä

ProAgria Etelä-Suomi tuottaa messujen ohjelmaan alan ajankohtaisiin teemoihin liittyviä asiantuntijaseminaareja ja tietoiskuja, muun muassa yrittäjyydestä, digitalisaatiosta ja johtamisesta. Ohjelma julkaistaan ennen kesää. Messujen ohjelmaa järjestetään keskeisellä paikalla, heti eteläisen sisäänkäynnin portaiden alla.

”Maan kasvukunnosta huolehtiminen, yrityksen talous ja johtaminen sekä myös kasvinviljelytilojen kehittyvät sähköiset palvelut ovat keskeisiä teemojamme. Esittelemme myös kansainvälisen Nutrinflow -hankkeemme, jossa olemme hakeneet ja testanneet uusia menetelmiä ravinnepäästöjen hallintaan ja samalla maan rakenteen parantamiseen”, kertoo toimitusjohtaja Ari Toivonen ProAgriasta.

”On hienoa, että saamme tehdä ohjelmayhteistyötä alan parhaan asiantuntijan kanssa. ProAgrian asiantuntemus takaa sen, että ohjelma on ajankohtaista ja kiinnostavaa messukävijälle”, kiittelee Potkonen.

MaatalousKonemessujen avajaispuheenvuorot pidetään torstaina 15.11. klo 15 ohjelma-alueella. Avajaispäivänä on jatkoaika klo 17-19, jolloin tarjolla on vapaamuotoista ohjelmaa ja verkostoitumista. Ohjelmaa järjestetään tapahtuman aikana myös messuosastoilla ja näytösalueilla.

MaatalousKonemessut järjestetään ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15. – 17.11.2018 klo 9-17 Messukeskuksessa Helsingissä. Avajaispäivänä on jatkoaika klo 17-19. Tapahtuman järjestää Messukeskus. MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneita ovat AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus.

Lue seuraavaksi