Uutiset

Yleinen

Loimaan konepäivillä

Hankkijan Koneet Kuntoon -päivät

Hankkijan uuden toimipisteen tiloissa oli Koneet Kuntoon -päivät Loimaalla 28.3. Samana päivänä myös muilla paikkakunnan konekauppiailla oli konepäiviä. Teemapäivä saa asiakkaat herkemmin liikkeelle, etenkin kun samaan aikaan tapahtuu useammassa toimipisteessä.

Hankkijan toimipiste on avattu aivan 9-tien varteen liikekeskukseen. Edellisessä paikassa valtatien toisella puolella tila alkoi käydä ahtaaksi ja edessä oli muutto väljempiin tiloihin.

Kuvassa Palms-metsäperävaunut ja Palmse-maansiirtovaunu.

Varaosapalvelu on tärkeää. Kuvassa varaosapisteellä ja myymälämyynnistä vasemmalla Matti Lehtola ja oikealla Ari Takala. Uudet tilat vastaava Hankkijan myymäläkonseptin uutta ilmettä. Koneet Kuntoon-päivät jatkuvat vielä muualla Suomessa, joten katso lisätiedot Hankkijan netistä.

Konseptin valikoimiin kuuluvat kattavasti normaalien maataloustuotteiden lisäksi myös esimerkiksi työkalut, kotieläin- ja puutarhatuotteet sekä työvaatteet.

Ulkona tehtiin mm Horsch- ja Manitou-kauppaa. Kuvassa oikealla Tomi Aaltonen mietteliäänä.

Loimitraktori ja Loimihuolto

Timo Hulmin luotsaama Loimitraktori piti samana päivänä konepäiviä. Samassa kiinteistössä on myös Loimihuolto, joka hoitaa Agritekin valikoiman koneiden huoltojen lisäksi myös varaosa- ja tarvikekauppaa. Synergia konekaupan, varaosien ja huollon välillä on toimiva myös asiakkaiden kannalta

Loimitraktorilla on sopivasti tilaa, jolloin tarvittaessa sisään voidaan ajaa vaikka puimuri ja käydä asiakkaan kanssa läpi puimurin ominaisuuksia.

Loimitraktorin valikoimissa Case IH- ja New Holland-traktorit.

Jotta valikoima olisi kattava, myy Loimihuolto myös Granit Partsin työkaluja, kulutusosia jne, joita on tukkurin varastossa paljon. Kuvassa vasemmalla Jani Äijälä Granit Partsilta.

Lantmännen Agro

Lantmännen Agron toimipiste on hieman sivussa Loimaan keskustasta, kun rautakaupan pihassa tuli ahdasta. Nyt K.Mylen Oy on Hirvikosken tien risteyksessä.

Myymälässä valikoima on kuten normaalissa maatalouskaupassa ja tilaamalla tavaraa saadaan lisää. Kauppaa tukee osaltaan seinän takana olevan Konehuolto Hannu Onnelan varaosavalikoima

Lantmännen Agron valikoimissa ovat Multivan perävaunut, jotka valmistetaan Loimaalla.

Lue seuraavaksi