Uutiset

Yleinen

LKJ-Palveluiden liiketoiminta Ramuddenille

Ramudden oy on 1. marraskuuta solmimallaan kaupalla ostanut LKJ-Palvelut oy:n koko liiketoiminnan. Molemmat yritykset tarjoavat kokonaisvaltaisia palveluja tilapäisiin liikennejärjestelyihin. 

LKJ-Palvelut on vuonna 2011 perustettu yritys ja sen liikevaihto 2017 oli noin 4,8 milj. euroa. Liikevaihdosta 45 prosenttia tulee palveluista ja saman verran vuokrauksesta. Loput 10 prosenttia tulee tuotteiden myynnistä. Kaupan myötä LKJ-Palveluiden kaikki 44 työntekijää siirtyvät Ramuddenin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. LKJ-Palveluiden toimipisteet sijaitsee Helsingissä ja Lahdessa.

”Liiketoimintakaupan myötä saamme lisää voimavaroja palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin. Laatu- ja palvelutaso, johon asiakkaamme ovat tottuneet, säilyy ennallaan”, LKJ-Palveluiden omistaja Pete Willman sanoo.

Ramudden tarjoaa tuotteita ja palveluita teiden, rakennustyömaiden ja teollisuuden turvallisuuden varmistamiseksi. Sen liikevaihto oli 4,8 milj. euroa vuonna 2017 ja henkilöstön määrä 32. Yritys palvelee maanlaajuisesti ja sen toimipisteet ovat Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. 

”Kaupan myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempia tuotteita ja palveluita sekä vastaamaan yhä suurempien hankkeiden tarpeisiin. LKJ-Palvelut tuo Ramuddenille erinomaista lisäosaamista ja vahvistaa jalansijaamme ja palvelukykyämme erityisesti pääkaupunkiseudulla”, Ramuddenin toimitusjohtaja Michael Wackström sanoo.

Lue seuraavaksi