Uutiset

Yleinen

Lisää tehoa ja vähemmän vastusta hydrauliikkajärjestelmään


KRATOS OY lanseeraa uuden integroidun Z-Cetop venttiilin. KRATOS OY, suomalainen hydrauliikkateknologitoimittaja, tuo markkinoille uudet hydrauliikkalohkoon integroitavat 3-tieventtiilin, joka vähentää hydrauliikkasylinterin paluupainetta jopa 90%.

KRATOS Z-Cetop on patentoitu, innovatiivinen venttiili, joka asennetaan hydrauliikkajärjestelmän ohjauslohkoon. Z-Cetop venttiili purkaa hydrauliikkasylinteriltä tulevan paluupaineen tarvittaessa suoraan hydrauliikkatankkiin, jolloin hydrauliikkasylinterin paluuliike nopeutuu ja se vaatii vähemmän energiaa. Näin hydrauliikkajärjestelmän liikenopeus paranee, energiankulutus pienenee, hydrauliikkaöljyn lämpeneminen on vähäisempää ja käyttövoiman lähde rasittuu vähemmän.

Käyttäjäkuntana on kone- ja laitevalmistajat, jotka haluavat tarjota nykyaikaista, tehokasta hydrauliikkajärjestelmää. Kratos Z-Cetop on asennettavissa niin yksittäisiin työkoneisiin kuin teollisuuden linjastoihin.

LYHYESTI:
Kratos Oy on suomalainen, dynaaminen hydrauliikka-alan teknologiatoimittaja, jonka patentoidut ratkaisut luovat selkeitä kilpailuetuja kone- ja laiterakennusteollisuuteen. Missiona on tehostaa koneiden ja laitteiden hydrauliikkajärjestelmiä siten, että niistä saadaan enemmän tuottavuutta vähemmällä energialla ja kustannuksilla. www.kratos.fi

Lue seuraavaksi