Uutiset

Yleinen

Lantmännen Agron uudet tuotemerkit DataVäxt, Bredal, Echo ja Nilfisk

Lantmännen Agro on mukana OKRA 2018 –näyttelyssä. Esillä on kevään ja kesän aikana ketjuun tulleita uusia edustuksia sekä joukko uusia koneita ja laitteita tutuilta tuotemerkeiltä. Omien palveluiden esittelyn ohella näyttelyssä on mukana yli kolmekymmenen yhteistyökumppanin tuotteet ja palvelut vilja- ja karjatilayrittäjille sekä koneurakoitsijoille.

Panostus maatalouden digitaalisiin palveluihin

Lantmännen Agro julkisti viime viikolla yhteistyöstään Ruotsin johtavan maatalouden GPS-laitteiden ja sovellusten toimittajan DataVäxt AB:n kanssa. Yhteistyön aloitus on merkittävä panostus sateliittipohjaiseen täsmäviljelyyn sekä viljelydatan hallintaan ja hyödyntämiseen. DataVäxt hyödyntää palvelussaan Trimblen täsmäviljelyratkaisuja. Messuilla esittelyssä on Trimblen GPS-/GNSS-järjestelmät ja tarkkuussignaalit sekä automaattiohjaukseen, työkoneiden ohjaukseen ja anturitekniikkaan liittyvät laitteet ja sovellukset.

Uusia kone-edustuksia ja –malleja

Lantmännen Agro julkisti viime viikolla yhteistyöstä tanskalaisen Bredal A/S:n kanssa. Yritys on erikoistunut korkealaatuisten kalkin- ja lannoitteenlevitinvaunujen valmistukseen. Näyttelyssä on esillä Bredalin K-malliston levitinvaunu.

Aimo Korteen Konepaja Oy:n Murska W-Max kiekkomyllyihin lisävarusteena saatavat V-veitset ovat esillä Murska W-Max 15 C myllyyn kiinnitettynä. V-veitset mahdollistavat herne- ja härkäpapuseosviljojen murskaamisen puintikosteana.

Mepulta on esillä uudistettu M-sarja. Sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja helppokäyttöisyyteen. M-sarjan vaunukuivurit perustuvat samaan, luotettavaksi todettuun teknologiaan kuin Mepun suuritehoiset jatkuvatoimiset kuivurit. Palontunnistusjärjestelmä on suunniteltu tunnistamaan ylikuumeneminen kuivurissa ja LIROS-järjestelmä takaa viljan kosteuspitoisuuden entistä tarkemman hallinnan. M-vaunukuivurimallisto on monipuolinen kokonaisuus, jonka kuivuri-, uuni- ja kaatoallasyksikkö voidaan joustavasti sijoittaa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Uusia tuotteita metsäomistajille sekä kiinteistöhuoltoon

Lantmännen Agro on laajentanut metsän- ja kiinteistönhuoltotuotteiden tarjontaansa metsänomistajille Echo pienkoneiden ja turvavarusteiden sekä Oregon tarvikkeiden ja varaosien kautta. Messuilla esillä olevien ammattiluokan moottori- ja raivaussahojen lisäksi Echon valikoimaan kuuluvat myös lehtipuhaltimet, akkukäyttöiset työkalut sekä turvavarusteet.

Nilfiskin tuotteet sopivat erinomaisesti vaativaan ammattikäyttöön ja sitä kautta hyvin maatalousyrittäjien tarpeisiin. Tuotteet ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestä kovassakin käytössä ja olosuhteissa sekä matalista käyttökustannuksista. Nilfiskin tuotteissa on myös paljon merkittäviä teknisiä ja käyttöä helpottavia yksityiskohtia, minkä vuoksi ne ovat tehokkuutensa lisäksi ergonomisia ja miellyttäviä käyttää pitkänkin työpäivän ajan. Messuilla on esillä useita eri malleja painepesureista sekä imureista.

Lue seuraavaksi