Uutiset

Yleinen

Lantmännen Agrolle uusia kone-edustuksia

Metallipalvelu Hartikaisen MPH-tuotenimellä myytävät lavetit ovat tulleet Lantmännen Agron valikoimaan. Metallipalvelu Hartikainen Oy on vuonna 2006 perustettu metallialan monitoimiyritys, joka suunnittelee ja valmistaa vaativaan maatalous- ja urakoitsijakäyttöön soveltuvia maatalouskoneita.

Valikoimaan tullut MPH Lavetti 30 on valmistettu erikoislujasta rakenneteräksestä, kertoo Lantmännen Agron tuotepäällikkö Stefan Collin ja laveteissa on jousitettu vetoaisa ja vakiona sekä pyörivä että säädettävä vetosilmukka, Collin lisää.

Metallipalvelu Hartikaisen investoinnit nykyaikaisiin tuotantokoneisiin ja panostus henkilökunnan koulutukseen ovat taanneet tuotteiden ja palveluiden korkean laadun. Nykyaikaiset tuotantotilat mahdollistavat suurtenkin kokonaisuuksien laadukkaan toteuttamisen. Yrityksen MPH-tuotemerkillä myytävistä tuotteista Lantmännen Agron valikoimassa ovat jo entuudestaan lanat, oja-aura, tasausruuvi, paalivaunu, vesakkoleikkuri sekä pienpuunkerääjä.

BMF – valikoima kattaa laajan kuormain- ja vaunumalliston

Lantmännen Agro aloitti kesäkuussa BMF-merkkisten metsäkuormaimien ja -vaunujen myynnin ja markkinoinnin. Traktorikäyttöisten BMF-koneiden valmistaja Lisako OÜ on yksi Euroopan suurimmista metsäkuormaimien ja -kärryjen valmistaja. Yritys valmistaa yli 1400 konetta vuodessa.

BMF-metsäkoneiden tulo Lantmännen Agron valikoimaan on positiivinen uutinen asiakkaille ja kaupoille.

12 eri perävaunun ja seitsemän erikokoisen kuormaimen avulla asiakkailla on mahdollisuus koota omiin tarpeisiinsa parhaiten sopiva yhdistelmä, sanoo tuotepäällikkö Ilari Pesola Lantmännen Agrosta. Valikoimassa on myös neljä valmiiksi suunniteltua kuormainvaunupakettia eri käyttötarkoituksiin, Pesola jatkaa.

Lisako OÜ:n menestyksen takana on jatkuva laadunkehitys, aktiiviset investoinnit uusiin teknisiin ratkaisuihin sekä jatkuva tuotekehitys ja -testaus.

Humus – innovatiivinen ja tuore nimi maataloudessa

Lantmännen on aloittanut yhteistyön myös virolaisen PMT OÜ:n kanssa. Humus -tuotemerkillä myytävistä eläin- ja nesteenkuljetusvaunuista myyntiin tulee niiden koko tuotevalikoima. Humus keskittyy erityisesti laatuun, kestävyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Yrityksen tavoitteena on erottua muista valmistajista ​​erinomaisella muotoilulla.

Humus-eläinkuljetusvaunut ovat mm. laskettavissa hydraulisesti, niiden säädettävät aidat mahdollistavat erikokoisten alueiden rakentamisen vaunuissa ja liukumaton lattiamateriaali vähentää merkittävästi eläinten loukkaantumisia, kertoo Pesola. Humus-perävaunujen valmistamiseen käytetään ainoastaan sertifioituja ja laadukkaita teräksiä pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Myös Humus-nesteenkuljetussäiliövaunuille on tunnusomaista vahva rakenne ja puhdas muotoilu. Ne tarjoavat yksinkertaisen ja parhaan toimivuuden. Säiliöt valmistetaan erittäin kestävästä lasikuidusta. Tuotemerkillä on käytettävissä Ruotsin terästuottajan SSAB: n ”Hardox In My Body” -tunnus.

Lue lisää Lantmännen Agron myymästä ELHOn kivipoimurista.

Lue seuraavaksi