Uutiset

Yleinen

Kronoksen metsävarusteet suoraan tehtaalta

Kronoksen metsävarusteita kuten metsäperävaunuja ja puutavarakuormaimia myydään jatkossa suoraan tehtaalta. Yhtiön muita tuotteita kuten vesakkomurskaimia ja lapiorullaäkeitä myydään edelleen Hankkijan myyntiverkoston kautta.

– Päädyimme suoramyyntiin harkittuamme tarkkaan kaikkia vaihtoehtoja. Myynti suoraan tehtaalta on tehokas tapa palvella yhä ammattimaisempia metsäasiakkaita. Meillä Kronoksella on paras asiantuntemus omista tuotteistamme ja voimme näin palvella asiakkaitamme entistä paremmin, sanoo toimitusjohtaja Michael Johansson.

Myynnissä asiakkaita palvelee metsäalan asiakkaiden jo ennestään hyvin tuntema Guy Clärk ja varaosissa Pasi Hahtokari. Tukenaan heillä on yhtiön koko muu henkilöstö. Yhdessä tiimi pystyy räätälöimään jokaiselle asiakkaalle juuri sopivan ratkaisun.

– Lähitulevaisuudessa tulemme vahvistamaan myyntiä. Alueellisesti voimme tehdä yhteistyötä myös sitoutuneiden ja ammattitaitoisten jälleenmyyjien kanssa, mutta päävastuu myynnistä tulee olemaan täällä tehtaalla, sanoo Johansson.

Lue seuraavaksi