Uutiset

Yleinen

Kramer 250 ja Gehl 3840 – tehopaketit maatalouteen

Eläinten ruokinta, erilaiset lastaus- ja nostotyöt sekä alueiden kunnossapito kaikkina vuodenaikoina. Siinä muutamia työtehtäviä maatilan työkoneelle. Kramer Allradin vuodenvaihteessa markkinoille tullut uutuuspyöräkuormaaja 250 sekä liukuohjattava Gehl 3840-kuormaaja sopivat kokonsa sekä ominaisuuksiensa puolesta erinomaisesti maatalous-töihin.

Kramer 250 kuin kotonaan maatilalla KH-Koneet Oy:n maahantuoma Kramer Allrad on kokoluokassaan Suomen yksi ostetuimmista pyöräkuormaajamerkeistä. AKE:n tilastojen mukaan Suomesta löytyy jo lähes 750 Kramer-urakoitsijaa. Uusimpiin malleihin kuuluva Kramer 250 tuo uuden monikäyttöisen vaihtoehdon minikuormaajavalikoimaan. Pienikokoinen, kevyt ja ketterä kone on kuin kotonaan mm. maatilatyöskentelyssä. Pienen kokonsa ansiosta se mahtuu työskentelemään ahtaissakin olosuhteissa. Kone on varustettu Yanmar dieselmoottorilla ja sen paino/tehosuhde on loistava.

Maatilatyöskententelyssä tarvitaan usein sekä nostovoimaa että korkeutta. Kramer 250 yltää jopa 2661 mm nostokorkeuteen ja nostokykyä on yli 1000 kiloa. Näin paalit nousevat tarvittaessa korkealle ja raskaatkin tavarat liikkuvat kätevästi paikasta toiseen. Krameriin on saatavilla trukkipiikkien lisäksi useita eri kauhavaihtoehtoja, jotka tekevät koneesta entistä moni- käyttöisemmän. Nämä ominaisuudet lisättynä Kramerin helppokäyttöisyyteen ja luotettavuuteen tekevät koneesta maatilan tehokoneen.

GEHL 3840 – pikkujättiläinen

Gehl liukuohjattu 3840 kuormaaja on toinen maatilan tehokone. Tämä pikkujättiläinen sopii
erinomaisesti vaativiin työtehtäviin. Gehl 3840 on pienikokoinen tehopakkaus. Vain 1229 mm leveä ja 2896 mm pitkä kone on suunniteltu työskentelyyn ahtaissa olosuhteissa. Gehl on helppo kääntää pienessäkin tilassa 360 astetta ympäri ja matalakattoinen kone mahtuu kulkemaan kätevästi mm. navettojen ruuansyöttötasoja pitkin.

Gehl 3840 on varustettu myös Yanmar dieselmoottorilla ja helppokäyttöisen koneen tilava ohjaamo luo hyvät työskentelyolosuhteet kuljettajalleen. Gehliin on saatavissa useilla eri kauha- ja lisävaruste-vaihtoehdoilla.

Lue seuraavaksi