Uutiset

Yleinen

Konekierrokset kiinnostaa

AGCO Suomen konekierros ja demorekka olivat perjantaina 10. maaliskuuta Tampereella. Esillä olivat Valtran ja Fendtin mallisto traktoreista, Keslan metsäperävaunut ja kuormaajat, Sampo Rosenlew –puimurit. Kiinteistökoneita oli esittelyssä FMG:n mallistoa, joka on AGCO Suomen myynnissä. Kiertue jatkuu tiistaina 28.3. Joensuussa, keskiviikkona 29.3. Virroilla, torstaina 30.3. Kajaanissa ja Viitasaarella. Perjantaina 31.3. kiertue on  Kuusamossa ja Jyväskylässä, perjantaina 7.4 ja lauantaina 8.4. Iisalmessa.

Pirkkalassa piha oli täynnä kalustoa ja asiakkaitakin oli runsaasti paikalla.

Metsäpuoli on ollut jo hetken pienessä nosteessa ja uudesta teollisuudesta toivotaan olevan apua menekkiin myös metsänomistajien puolella. Keslan kalusto oli asiakkaiden kiinnostuksen kohteena. Kuvassa kuormaajana 304T, jossa ohjausventtiili sähköinen Keslan ProC.

Fendtin 516 Vario oli yksi konekierroksen uutuuksista. Se olikin päässyt heti sisäänkäynnin tuntumaan. Kuvassa oikealla tuotepäällikkö Niko-Pekka Kyllönen.

Jarkko Hyyrönmäki on vaihtanut AGCO Suomelta FMG:n töihin ja yhteistyö jatkuu edelleen AGCO Suomen kanssa entiseen malliin. Aurakauppa on käynyt tänä talvena nihkeämmin kuin monena vuonna aikaisemmin, kun lunta on ollut niukasti. Hiekoitettu sesonkina on kuitenkin tavallista enemmän ja keväällä harjattavaa on valtavasti. Harjakaupasta odotetaan vilkasta.

Lue seuraavaksi