Uutiset

Yleinen

Konekeskolle raskaskoneiden varaosien verkkokauppa

Konekesko on avannut raskaskoneiden varaosien verkkokaupan osoitteessa http://webshop.konekesko.fi. Valikoimaan kuuluu aloitusvaiheessa Massey Ferguson-, CLAAS-, Kubota– ja Weidemann– varaosia sekä tarvikkeita. Kaupasta löytyy myös sähköiset varaosakirjat Massey Ferguson- ja CLAAS-koneisiin. Kattava hakutoiminto auttaa löytämään sopivat tuotteet eri konemalleihin. Tulevaisuudessa tarjonta laajenee maanrakennuskoneiden varaosiin ja tarvikkeisiin.

 Asiakas saa verkkokaupasta paitsi nopean ja luotettavan hankintakanavan, myös paikan hallinnoida omistamiaan koneita sekä seurata tilaushistoriaa. Verkkokaupasta voi halutessaan myös vastaanottaa juuri omaan konekantaan sopivia kampanjatarjouksia sekä tehdä tarjouspyynnön tuotteista, joita verkkokaupasta ei suoraan löydy.

 ”Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin. Verkkokauppamme tarjoaa luotettavaa tietoa tuotteistamme. Kun asiakas hankkii osia Konekeskon verkkokaupasta, hän voi olla varma että saa turvallisesti laadukkaita alkuperäisosia kilpailukykyiseen hintaan. Alkuperäisosia käyttämällä asiakkaamme varmistavat koneiden toimivuuden ja tehokkaan käytön”, kertoo Konekesko Oy:n jälkimarkkinointijohtaja Juho Vallivaara.

 ”Verkkokauppa tarjoaa ajasta ja paikasta riippumattoman asiointimahdollisuuden, ja toimii kaikilla päätelaitteilla. Uskon, että aina ja kaikkialla saatavilla oleva verkkomyymälä kivijalkamyymälöidemme lisänä helpottaa asiakkaidemme varaosahankintoja. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivässä asiakkaalle minne tahansa Suomeen, Vallivaara jatkaa.

Kuvia verkkokaupasta: http://brandcenter.konekesko.com/?cart=2561-gkjmkajlfm&l=FI

TP

Lue seuraavaksi