Uutiset

Yleinen

Konekesko lanseeraa: K-Parts

K-Parts

K-Parts on uusi varaosien ja tarvikkeiden tuotesarja, joka käsittää erilaiset varaosat ja muut konealaan liittyvät tuotteet. Valikoimassa on yleisosia, konetarvikkeita, vaihtoehtoisia varaosia ja muita tuotteita monipuolisesti eri merkkeihin.

Uudessa sarjassa on tarjolla laadukkaita tuotteita ammattikäyttöön laajasti kunkin koneryhmän sesonkien mukaisesti silloin, kun niitä tarvitaan. Uuden tuotelinjan ansiosta Konekesko pystyy palvelemaan asiakaskuntaa entistä laaja-alaisemmin sekä tarjoamaan huokeamman vaihtoehdon esimerkiksi vanhempien koneiden osatarpeisiin. Varaosat kattavat maatalous-, maarakennus- ja ympäristökoneet merkistä riippumatta.

Tuotevalikoimaa suunniteltaessa ideana on ollut löytää perustuotteiden ohelle uusia, innovatiivisia sekä arkea helpottavia ratkaisuja ammattilaisten tarpeisiin. Valikoimassa on tarvikepuolella mm. työvaloja, sähkötarvikkeita, työkaluja sekä työntö- ja nostovarsia. Varaosissa on mm. suodatinpaketteja, starttimoottoreita, latureita, ilmastoinnin varaosia, turboahtimia sekä kauhan kynsiä ja kiinnikkeitä. Tavoitteena on jatkossa reagoida nopeasti asiakkaiden uudistuviin tarpeisiin ja laajentaa valikoimaa jatkuvasti.

Tuotteet on saatavilla helmikuun puolivälistä alkaen kaikissa K-varaosaliikkeissä sekä Konekesko Webshop -verkkokaupassa.

Lue seuraavaksi