Uutiset

Yleinen

Konekesko Eesti AS myy Viron maatalouskauppaverkostonsa farm plant eesti as:lle

Konekesko Eesti AS:n Viron vähittäiskauppaverkosto on myynyt lannoitteita, siemeniä, torjunta-aineita ja maatalouden tarvikkeita Jürissa, Mäekülassa, Rakveressa, Tartossa, Viljandissa ja Võrussa. Yrityskaupan jälkeen Farm Plant Eesti AS jatkaa samojen palveluiden tarjoamista samoilla paikkakunnilla. Jürissa, Mäekülassa ja Tartossa myyntitoiminta jatkuu Konekesko Eesti AS:n konekeskuksissa.Konekesko Eesti AS jatkaa maatalous-, maarakennus- ja kiinteistökonekauppaa tarjoten myös kattavat jälkimarkkinointipalvelut edustamilleen tuotteille. Konekesko Eesti AS tarjoaa asiakkailleen tehokkaita ratkaisuja edustamiensa tunnettujen tuotemerkkien myötä.

Konekesko Eesti AS:n tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Claas, Massey Fergusson, New Holland Construction, Ponsse, Grove, Kubota, Lemken, Hardi ja Grimme ja sillä on toimipisteet Jürissa, Mäekülassa ja Tartossa. Konekesko Eesti AS on Kesko-konserniin kuuluvan Konekesko Oy:n 100 % omistama yhtiö.

Yrityskaupan toteuduttua Konekesko Eesti AS:lla on enemmän resursseja keskittyä strategiansa mukaiseen pääliiketoimintaan, konekauppaan. Tulevaisuudessa toiminnan painopisteenä on erityisesti jälkimarkkinointipalveluiden kehittäminen.

Ruotsalaisomisteinen Farm Plant Eesti AS tuottaa väkirehuja ja lannoitteita sekä tarjoaa Yara-lannoitteita, torjunta-aineita, siemeniä ja maatalouden tarvikkeita. Yritys harjoittaa myös viljakauppaa ja tarjoaa konsulttipalveluita. 85% yrityksestä omistaa Scandinavian Farmers AB ja 15% Yara Sweden AB.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Tõnu Kelder, Konekesko Eesti AS, tel. +3726059100
Toimitusjohtaja Jyrki Virtanen, Farm Plant Eesti AS, tel. +3724354333
Linjajohtaja Jorma Mattinen, Konekesko Oy, puh. +358 500 428 891

Lue seuraavaksi