Uutiset

Yleinen

Konehuolto Piilonen Oy uusissa tiloissa

Konehuolto Piilonen Oy

Huoltoyrittäjä Harri Piilonen avasi maatalouskoneiden huoltoon erikoistuneen huoltokorjaamon Jyväskylän Palokassa. Konehuolto Piilonen Oy on aiemmin toiminut Äänekoskella, mutta siirtyi nyt uusiin ajanmukaisiin tiloihin Jyväskylän Palokkaan.

Uudessa korjaamossa on lämmintä huoltotilaa 360 neliömetriä ja siellä on käytössä nykyaikainen diagnostiikka sekä ajanmukaiset työkalut ja testerit. Huoltohalliin mahtuu samaan aikaan sisälle kuusi isoa traktoria. Yritys työllistää 2–3 huoltoasentajaa, ja sillä on käytössään korjaamon lisäksi nykyaikainen huoltoauto.

”Merkkikorjaamojen rooli korostuu myös maatalouskoneiden huolloissa ja korjauksissa”, sanoo korjaamoyrittäjä Harri Piilonen. ”Koneet ovat entistä teknisempiä ja tietotekniikan rooli korostuu koko ajan lisää. Esimerkiksi John Deere on aina ollut edelläkävijä teknisissä ratkaisuissa.”

Konehuolto Piilonen huoltaa ja korjaa kaikkia Hankkijan edustuksessa olevia maatalouskoneita. Lisäksi korjaamolla on hydrauliikkapalvelu ja siellä tehdään myös pienkoneiden huoltoja ja korjauksia. ”Ennen asentajan tärkein työkalu oli jakoavain, nyt se on tietokone”, toteaa Piilonen.

Uusi korjaamo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän Agrimarketin välittömässä läheisyydessä Palokassa. Hankkijan konekaupan palvelut – myynti, huolto ja varaosat – ovat saatavilla nyt samasta paikasta. ”Tämä vahvistaa asiakaspalveluamme merkittävästi”, toteaa Hankkijan jälkimarkkinoinnista vastaava johtaja Tapio Ärölä.

Lue seuraavaksi