Uutiset

Yleinen

KoneAgria täynnä näytteilleasettajia

Valtra, Fendt ja Turun Konekeskus/Konefarmi toteuttavat yhteisen alueen, jossa esitellään traktori-työkoneyhdistelmiä. Osastoilla nähdään myös uutuuksia.

Ulkoalueella on puun käsittelyyn ja metsän hoitoon liittyviä koneita ja laitteita. Ulkona on pilkekoneiden ja sahojen työnäytöksiä. Lisäksi ulkona olevaa lipunmyyntipistettä lämmitetään lämpökontilla, joten sen toimintaa voi tutustua käytännössä.

Ammattiseminaarit täydentävät näyttelyä

Näyttelyn antia täydentävät ajankohtaiset ammattiseminaarit ja monet tietopuoliset osastot. Avausseminaarin järjestetään keskiviikkona 24.10.

Seminaareissa käsitellään kotieläintaloutta niin eläinten hyvinvoinnin kuin tuotannon kannattavuudenkin näkökulmasta. Kasvintuottajillekin on tarjolla sekä maan viljavuuteen ja kasvukuntoon, palkokasvien ja heinän tuottamiseen painottuvat seminaarit. Yritysten järjestämissä tilaisuuksissa esitellään uusinta tekniikkaa. Lauantaina 27.10 luomuasiaa pohditaan keskustellen luomuinfossa.

Kokoa ryhmä ja lähde näyttelyyn

Jo yhdeksän hengen ryhmä pääsee hyötymään ryhmälipun hinnasta, joten kokoa ryhmä ja suuntaa matka Jyväskylään. Ryhmälippuja voi tiedustella Eeva-Liisa Kivimäeltä, 020 747 3309

KoneAgriaan tullessa kannattaa käyttää julkisia kulkuvälineitä. Jyväskylän matkakeskus sijaitsee vain parinsadan metrin päässä Jyväskylän Paviljongista.
Näyttelyn järjestävät ProAgria Keski-Suomi ja ProAgria Farma. Näyttely on avoinna ke–pe klo 9–17 ja la klo 9–16.

www.koneagria.fi

 

 

Lue seuraavaksi