Uutiset

Yleinen

KoneAgria 2019 Jyväskylässä

Lauantaina päättynyt KoneAgria sai viljelijät liikkeelle eri puolilta Suomea. Tuottajat löysivät ratkaisuja koko tilan tarpeisiin ja osastoilla tehtiin kauppaa vilkkaasti. KoneAgria järjestetään seuraavan kerran Jyväskylässä 10.-12.10.2019.

– Näytteilleasettajilta ja näyttelyvierailta saadun palautteen perusteella KoneAgria onnistui tälläkin kertaa palvelemaan sekä ostajia että myyjiä. KoneAgrian sijainti keskisessä Suomessa on myös hyvä asia, toteaa näyttelypäällikkö Marko Toivakka.

Näytteilleasettajat edelleen tyytyväisiä KoneAgriaan

Seppo Kuismalla oli esillä uusi viljaperävaunu.

Näytteilleasettajana ollut Seppo Kuisma totesi, että näyttelyssä oli liikkeellä ihmisiä, jotka tekevät ostopäätöksiä. Näyttelyn ajankohta on hyvä, koska peltotyöt on saatu päätökseen ja talvikauden työt eivät ole vielä alkaneet.

Samaa kokemus oli Suonentiedolla. – Asiakkaita riitti hyvin. Kävimme paljon mielenkiintoisia keskusteluja, sanoi Susanna Hämäläinen. – Olemme olleet aina KoneAgriassa ja olimme näytteilleasettajana jo sen edeltäjässä, sanoi Pentti Korkiatupa.

Ohjelmatarjonta tavoitti väkeä

Kolmen lypsykarjarodun sisänäyttelyn järjestänyt Finn Dairy Expo oli myös tyytyväinen tapahtumaan. Mukana oli lähes sata lehmää ja hiehoa, sekä paljon nuoria.

– Esiintymiskehä, lavastus ja värit olivat tosi hienoja ja näyttäviä. Halusimme, että yleisö nauttii näkemästään, sanoi Mirja Koljonen, yksi Finn Dairy Expon järjestäjistä.

Seminaareissa kävi torstaina ja perjantaina runsaasti väkeä. Maitoyrittäjien seminaari ja maidontuotannon tuotosseurannan 120-vuotisjuhlallisuudet saivat salit täyteen. Myös Pihvikarjaliiton nurmipaneelikeskustelu ja luomuseminaari kiinnostivat yleisöä.

Talven lumet saa siirrettyä kätevästi Camionin skaalautuvalla auralla. 

Lue seuraavaksi