Uutiset

Yleinen

KoneAgria 2011

Pieniä puutteitakin KoneAgriassa oli. Pysäköintipaikkoja ei näyttelyalueen vieressä ollut tarjolla riittävästi, mikä hankaloitti yleisön liikkumista näyttelypaikalle. Toisaalta näyttelyjärjestäjät olivat varanneet etäparkkipaikkaa, josta oli bussikuljetus. Pysäköintipaikkojen varaaminen näyttelyvieraille ei tulevaisuudessa ainakaan helpotu, kun Messukeskuksen aluetta rakennetaan.

Verrattuna Kone-Forumiin vieraat maksoivat sisäänpääsystä, jos eivät olleet saaneet kutsukorttia. Sisäänpääsymaksu, vaikka pienikin, vähentää ei-ammattimaisten näyttelyvieraiden määrää. Näyttelyssä vierailevilla on siis selkeä motivaatio tutustua näyttelyn antiin.

KoneAgrian tilapula jatkuu eivätkä kaikki halukkaat näytteilleasettajat mahtuneet mukaan. Nyt osastoja oli noin 150 ja näytteilleasettajia noin 250. Yhteisosastot ovat yleistymässä. Kaikkia ulkoalueiden kohteita oli hieman hankala löytää ilman karttaa. Ensi vuodeksi varaus näyttelyn järjestämisestä on jo viikolle 43 ja vuodeksi 2013 viikolle 41.

Näyttelyssä suurimman pinta-alan olivat varanneet Valtra/Fendt yhteisosastoilla Turun Konekeskuksen, Konefarmin ja NHK-Keskuksen kanssa. Näyttelyvieraalle työkonekytkentä on olennainen osa, koska traktori ja työkone ovat liikkeellä parina.

Voit lukea Urakointi Uutiset -lehdessä 10/11 olleen artikkelin oheisesta pdf-tiedostosta:

Lue seuraavaksi