Uutiset

Yleinen

Kone-Forum uuteen näyttelyrytmiin – seuraava Kone-Forum 2010

Kone-Forum-näyttelylle on haluttu etsiä uusi aikataulutus ja toteuttaa Kone-Forum kävijätutkimuksen toiveiden mukaista uudistumista. Muutoksen tavoitteena on tuote-esittelyjen uutuusarvon nostaminen, näyttelykonseptin virkistäminen, tapahtumamarkkinoinnin tehostaminen ja kustannusten säästäminen.

Näyttelypaikan, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (Pirkkahallin) Kone-Forumin käytössä on ollut sisätilaa yli 20 000 neliötä. Lisäksi koneiden työnäytöksiä on järjestetty ulkotiloissa. Tampere on sijainniltaan helposti saavutettavissa ja Pirkkahalli -palvelukokonaisuus sopii maatalouden konenäyttelyjen toimintaan hyvin. Tapahtuman pääosassa ovat olleet maataloustuotannossa käytettävät koneet, kuten traktorit, puimurit, työkoneet ja maatilarakentaminen.

K-maatalouden ja Agrimarketin tapahtumamarkkinointi on monipuolista tänäkin vuonna. Kevätmarkkinat käynnistävät sesongin maaliskuun alkupuolella ja kesän työnäytöstapahtumat keräävät ammattilaisia tutustumaan uutuuksiin eri puolilla maata. Syksyn ennakkomyynti käynnistyy tänä vuonna kauppakohtaisten tapahtumien myötä.

Lisätietoja:

Konekaupan johtaja Matti Pullinen Hankkija-Maatalous Oy, puh. 010 76 83047

Johtaja Antti Ollila, Rautakesko Oy / K-maatalous, puh. 01053 20322

Lue seuraavaksi