Uutiset

Yleinen

Kiinteistökoneet Länneltä

Kevät etenee nopeaa tahtia Etelä-Suomessa, kun päivällä lämpötila käy 10 asteen tietämillä. Lumi ja jää sulaa nopeasti, kun aurinko paistaa hieman likaiseen maahan. Katujen puhdistamiseen käytetään erilaista kalustoa. Traktori ja etukuormain on kätevä monessa paikassa, mutta hiekan poistossa voidaan käyttää myös toisenlaista ammattikalustoa, kuten Lännen Multimatea.

Lännen valmistamat kiinteistökoneet ovat käteviä monitoimikoneita hoitoalueille, joissa työtehtävät vaihtelevat. Etukuormaimeen saadaan kiinni kauhaharja ja puomiin avoharja. Puomin avoharjaa voidaan siivota paikat, joihin kauhaharjalla ei pääse aivan lähelle ja toisaalta paikkoihin joiden hoitaminen kauhaharjan kanssa on hidasta. Kun avoharjalla on saatu siivottua vaikka seinän vierusta, voidaan kauhaharjalla siivota harjattu tavara kyytiin.

Lännen Multimate on siitä kätevä, että samalla yhdellä koneella voidaan puhdistaa ja kuljettaa pois kerätyt tavarat. Multimaten koukkuun voidaan kiinnittää perävaunu ja siirtää tavaraa paikasta toiseen.

Lue seuraavaksi