Uutiset

Yleinen

Ketteryyttä US-Tuonnilta

US-Power 840

Lohjalainen US-Tuonti on palvellut asiakkaitaan jo 13 vuoden ajan ja yrityksen maahantuontimallisto on laajentunut vauhdikkaasti.  Kattavasta mönkijämallistostaan tuttu yritys on jo vuosia tuonut maahan laadukkaita pyöräkuormaimia, joita on myyty mainiosti ympäri maatamme. Asiakkaiden tyytyväisyyden on taannut myös US-Tuonnin kattava huolto- sekä varaosapalvelu, joka on laajentunut vauhdikkaasti ja kattaa nyt miltei koko maan. Yritys on aina kehittänyt toimintaansa asiakaspalautteen kautta ja nyt markkinoille tuodaan kaksi mielenkiintoista US-Power-pienkuormainta.

US-Power 620 ja 840 ovat monipuolisia ja tehokkaita työkoneita, joista löytyy ketteryyden ja nopeuden lisäksi myös runsaasti nostovoimaa. Koneet soveltuvat hyvin esimerkiksi nostotöihin, kuormien purkuun ja pihojen aurauksiin, mutta kattavan lisävarustevalikoiman avulla kuormaimesta saa muokattua juuri omiin työtehtäviin soveltuvan luottokoneen.  Lisävarusteina on saatavana esimerkiksi trukkihaarukka pihdeillä, suursäkkinostin, erilaiset kauhat, aurat ja pihdit, ojakaira, minikaivuri ja iskuvasara.

US-Powerin uutuuskoneen Perkins-moottorit ovat kolme- tai nelisylinterisiä ja hevosvoimia on 620-mallissa 21 ja 840-mallissa 35 kappaletta. Nostokorkeus on 3000 mm ja 840-mallissa nostovoimaa on 1000 kiloon saakka. Lisäksi kuormaimissa on teleskooppipuomisto, lisähydrauliikka vakiona, neliveto, tasauspyörästön lukot sekä Euroopassa valmistetut hydrauliikan pumput sekä vetomoottorit. Uutuudet ovat tuttuun US-Tuonnin malliin myös erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja myös varaosa- sekä huoltopalvelut toimivat luotettavasti.

Lue seuraavaksi