Uutiset

Yleinen

K-maatalous ja Konekesko KoneAgria-näyttelyssä lokakuussa

Maatalouden ja koneurakoinnin asiakkaille näyttelytapahtumat ovat tehokas tapa tutustua alan tarjontaan ja saada tietoa tuotantomenetelmien, koneiden ja laitteiden kehityssuunnista tulevaisuuden hankintojen tueksi. Ammatillisen sisällön lisäksi näyttelyissä tavataan tuttuja ja yhteistyökumppaneita.

”Näyttelykonseptien uudistaminen olisi juuri nyt ajankohtaista. Yksi syksyisin järjestettävä näyttely antaa kattavan kuvan alan kehityssuunnista”, sanoo K-maatalouden ketjujohtaja Antti Meriläinen. K-maatalouden mukaan alan näyttelyjen organisointi sopisi esimerkiksi ProAgria neuvontajärjestölle.

”Traktoreihin, puimureihin ja ympäristökoneisiin keskittyvän Konekeskon maatalouskonelinjan päämiehet julkaisevat merkittävimmät uutuudet joka toinen vuosi kansainvälisessä Agritechnica-näyttelyssä. Tämän vuoksi Konekesko näkee sinne osallistumisen tärkeäksi kotimaisten näyttelyiden ohella”, kertoo Konekesko Oy:n linjajohtaja Jukka Keltto.

Euroopassa järjestettävät alan näyttelyt ovat kiinnostaneet viime vuosina myös suomalaisia näyttelyvieraita. Kansainvälisten kehityssuuntien seuranta antaa hyödyllistä pohjaa kotimaisille ratkaisuille. Suomen erityiset viljelyolosuhteet edellyttävät tänne sopivia kone- ja laiteratkaisuja sekä tuotantomenetelmiä.

Tänä vuonna K-maatalouden tapahtumamarkkinointi on monipuolista ja laajaa. Kauppiaiden paikallisten tapahtumien ja työnäytösten lisäksi K-maatalous on mukana OKRA-maatalousnäyttelyssä heinäkuun alussa. Viljelyohjelmapäivä järjestetään 31. heinäkuuta Hauholla K-maatalouden koetilalla. Konekesko osallistuu näihin tapahtumiin sekä järjestää lisäksi omia markkinointitapahtumia omissa toimipisteissään. Syksyin Suomessa järjestettävien maatalouden konenäyttelyiden perinne on jatkunut toistakymmentä vuotta.  Vilkkaimpina vuosina näyttelyitä on järjestetty sekä Tampereella (KoneForum) että Jyväkylässä (KoneAgria). Näyttelykävijöitä tapahtumissa on riittänyt.

 


Lue seuraavaksi