Uutiset

Yleinen

Jyväskylän KoneAgria 2019 – näyttelyn osastot täynnä ammattiasiaa

KoneAgria 2019 -näyttely Jyväskylässä on loppuunmyyty. Kaikki Jyväskylän Paviljongin hallit ovat täynnä, eikä ulkoalueellekaan enää mahdu muuten kuin poikkeusjärjestelyin. KoneAgrian näyttelypäällikkö Marko Toivakka sanoo, että 10.–12. lokakuuta on luvassa hieno näyttely.

”Näytteilleasettajien kiinnostus ja tilojen täyttyminen kertovat selvästi, että maatalouden vuosittaiselle ammattitapahtumalle on kysyntää. Paviljongin sisätilat ovat täynnä, mutta ulkoalueelle on mahdollista vielä päästä, jos siirrämme aitoja kauemmaksi”, Toivakka sanoo.

Jos näyttelytilat ovat täynnä, niin sama tilanne on KoneAgrian tietoiskulavalla. Näytteilleasettajien tietoiskuja järjestetään kaikkina kolmena näyttelypäivänä aamusta iltaan. Luvassa on tuttuun tapaan maatalousyrittäjiä kiinnostavaa ajankohtaista asiaa.

”Lähestymme hiilen sidontaa viljelijän kannalta positiivisesta kulmasta. Viljelijää on syyllistetty riittävästi. KoneAgriassa etsitään tapoja, jotka vievät maataloutta eteenpäin ja tuodaan esille maatilojen mahdollisuudet hiilen sidonnassa. Torstain paneelikeskustelun lisäksi aihetta käsitellään useassa muussa käytännönläheisessä puheenvuorossa tietoiskulavalla ja seminaareissa”, Toivakka toteaa.

Maaseudun ammattilaisten huipputapahtuma KoneAgria 2019 järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 10.–12. lokakuuta.

Lue seuraavaksi