Uutiset

Yleinen

Jokinen pitää Loimaan siistinä – laadusta vastaa Ferri ZT-E 2300 -piennarleikkuri

Erikois­osaamista Jokiselta löytyy mm. kantojen jyrsinnästä, tienvarsivesakoiden raivaamisesta sekä pensasaitojen ja puiden kaatamisesta. Yhtiö on aina urakoinut lähinnä Loimaan alueella ja Loimaan kasvaessa kuntaliitosten myötä myös työpiiri on laajentunut.

Urakointi Kai J. Jokinen Oy on perustettu vuonna 1997 ja sen toiminta on laajentunut tasaisesti vuosien mittaan. Henkilökunnan määrä on kasvanut ja vuonna 2004 valmistuivat uudet komeat toimitilat Lamminperälle, aivan Loimaan keskustan tuntumaan. Siellä sijaitsee varikon lisäksi toimisto- ja edustustilat, missä asiakkaiden on helppo käydä tutustumassa yhtiöön.

Yrityksen laaja asiakaskunta muodostuu yrityksistä, yksityishenkilöistä, kunnista ja kaupungeista. Tästä laajasta kirjosta johtuen myös työtehtävät ja niissä käytettävä työkalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Rivistöstä löytyy mm. Wille-kiinteistönhuoltokoneita, trak­to­reita, kaivukoneita ja kuorma-autoja. Piennarten leikkauksessa Jokisella on tämän kesän ajan luotettu italialaiseen Ferri-piennarleikkuriin.

Ferri on suunniteltu kovaan käyttöön

Ferri-piennarleikkurit on suunniteltu rankkaan viheralueiden ja maatalouden pientareiden siistimiseen ja ylläpitoon. Niiden tekniikassa on huomioitu vaikeimmatkin olosuhteet ja turvamekanismit varmistavat turvallisuuden sekä koneen ehjänä säilymisen. Tämä takaa jatkuvan käytön ja urakoitsijan kallis aika ei tuhraannu korjauspajalla odotteluun. Ferrissä kulmavaihde on sijoitettu leikkurin päätyyn koneen yläosaan, mikä mahdollistaa ison työleveyden.

Jämerät jalakset ovat säädettävissä ja mahdollisen esteen kohtaamisessa turvallisuudesta ja rikkoutumattomuudesta huolehtii hydraulinen laukaisujärjestelmä.
Terien kestävyyteen on kiinnitetty erityishuomiota ja Ferrissä käytössä onkin 66 erikoisterää sekä 22 vasaraterää. Näiden kestävyys on käytännön työssä todettu todella hyväksi.

Ferrin kesä Loimaalla

Urakointi Kai J. Jokinen Oy hankki Ferri ZT-E 2300 -piennarleikkurin keväällä ja kone on ollut siitä lähtien kovassa käytössä. Työtunteja sille on kertynyt jo yli 200 ja Kai Jokinen kertoo olevansa hyvin tyytyväinen ostokseensa. Hän kehuu koneen siistiä työn jälkeä, joka varsinkin niittyalueilla on todella hyvä. Laukaisumekanismi on jäykkyydeltään juuri sopiva. Se ei laukea pienistä esteistä ja hidasta työtä, mutta samalla se kuitenkin osaa estää isojen jysäysten syntymisen. Terien taso saa Jokiselta erityiskiitosta, sillä kovassakaan käytössä terien vaihtoa ei montaa kertaa ole tarvinnut suorittaa.

Itse vaihto-operaatio on myös hyvin käyttäjäystävällinen ja nopea. Vetotraktorin koko on Jokisella ollut riittävä ja hän arvelee raskaiden leikkuutöiden sujuvan mainiosti 120 hevosvoiman koneella. Jokinen on myös tyytyväinen koneen hinta/laatusuhteeseen sekä Ferrin toimittaneen Turun Konekeskuksen toimintaan ja kertoo kaiken menneen niin kuin sovittiin. Yhden kesän kokemusten perusteella Jokinen uskaltaa suositella Ferriä myös muille urakoitsijoille ja muille kestävää työkonetta vaativille.

www.urakointijokinen.net
www.turunkonekeskus.fi

Lue seuraavaksi