Uutiset

Yleinen

Jerkku myyntijohtajaksi Kramp Oy:lle

Sami Jerkku on nimitetty Kramp Oy:n myyntijohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.4.2019. Jerkku siirtyy Krampille Normet Groupista, jossa hän on työskennellyt Farmi Forest Oy:n toimitusjohtajana. Tätä ennen hän työskenteli 12 vuotta Hilti Groupissa erilaisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä Suomessa ja Englannissa, jossa hän johti Lontoossa sijaitsevaa myyntitiimiä rakentaen sen jälkeen kenttämyyntiorganisaatiota Pohjois-Euroopan markkina-alueelle.

“Kotimaan maataloussektori on murroksessa niin maatila- kuin jälleenmyynti- ja laitevalmistajapuolellakin. Mahdollisuus liittyä Krampin tiimiin on todella mielenkiintoinen haaste sekä jatkumo jo pidemmän ajanjakson jälkeen isäntälinjan metsäkoneiden parissa sekä sitä ennen rakennusteknologian kenttämyyntiorganisaatioiden kehittämisen piirissä. Suomen Kramp on onnistunut hienosti säilyttämään ja kehittämään asemiaan haastavilla markkinoilla ja odotan innolla pääsyä jatkamaan kehitystyötä osaavan tiimin jäsenenä”, Sami Jerkku toteaa.

Kramp haluaa olla asiakkailleen merkittävä paikallinen kumppani tuoden samalla ammattitaidon, erityistietämyksen ja kokemuksen kaikkialta kansainvälisestä organisaatiostamme suomalaisten maatalousalan ammattilaisten käyttöön. ”Sami Jerkun vahva kokemus maatalousalasta ja markkinoista sekä kotimaassa että kansainvälisesti auttaa meitä varmasti kehittämään toimintojamme niin, että pystymme parhaalla mahdollisella tavalla tukemaan asiakkaitamme heidän liiketoiminnassaan ja samalla voimme yhdessä asiakkaittemme kanssa saavuttaa entistäkin parempia tuloksia.” – Reinier Slöetjes sanoo.

Kuva Krampin päävarastossa. 

Lue seuraavaksi