Uutiset

Yleinen

JCB hakee voimakasta kasvua Suomessa

JCB maarakennus

Maarakennus- ja maatalouskoneiden maahantuoja Mateko Oy kehittää toimintaansa yhteistyössä JCB:n kanssa panostamalla voimakkaasti maarakennuskoneiden, teollisuuden ja logistiikkatuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja huoltoon.Tavoitteena on vahvistaa merkittävästi JCB:n markkina-asemaa Suomessa. JCB -Agrimallien myynnistä vastaa jatkossa NHK-Keskus Oy.

JCB on Euroopan suurin maarakennuskoneiden valmistaja, jonka tuotteet kattavat tela- ja pyöräalustaiset kaivukoneet, pyöräkuormaajat, kurottajat, kaivurikuormaajat, liukuohjatut kuormaajat ja kurottavat teletrukit sekä maantiivistysjyrät.

Matekon kasvuohjelma tähtää yhtiön markkina-aseman kasvattamiseen seuraavien viiden vuoden aikana. Tässä kehityksessä JCB:n asema korostuu entisestään.Matekon tuotevalikoimaan kuuluvat myös monikäyttöiset tuotteet maatalouden tarpeisiin. Yksityisessä omistuksessa oleva Mateko on toiminut JCB:n maahantuojana vuodesta 1995. Yrityksellä on viisi omaa täyden palvelun toimipistettä sekä koko maan kattava myynti- ja huoltoverkosto, joiden palvelutason kehittämiseen yhtiö on investoinut viime vuosina voimakkaasti.

TP

Lue seuraavaksi