Uutiset

Yleinen

Italricambi-kaivinkynsiin uusia kokoluokkia

”Italricambin erinomainen laatu ja kohtuullinen hinta ovat houkutelleet käyttäjiksi kauhanvalmistajien lisäksi yhä enenevän määrän yksityisiä urakoitsijoita, jotka haluavat säästää kokonaiskustannuksissa”, jatkaa Aalto.

Italricambi valmistaa kaivinkynsiä ja istukoita aina 16 mm:stä 90 mm:iin asti, joten kynnet löytyvät lähes kaikkiin kokoluokkiin. Pienimpiä kokoluokkia on yhtä mallia: ns. V-mallia, joka muotonsa ansiosta on tunkeutuvuudeltaan erinomainen ja pysyy terävänä koko käyttöiän.

Keskikokoja on kolmea eri mallia eri käyttötarkoitusten mukaan: V-mallin lisäksi RC- ja RP-mallit kovempaan käyttöön. Isoimpia J 600 ja J700 kynsiä, joita käytetään kovaa kulutusta vaativissa kohteissa, esim. murskilla ja kaivoksilla, on vain järeintä, eli RP-mallia.

”Olemme kokeilleet useita markkinoilla myytäviä kaivinkynsiä ja mielestämme Metsätyön myymät Italricambin kynnet ovat hinta-laatusuhteeltaan parhaat” toteaa Sora­set Oy:n korjaamopäällikkö Jari Kaski. ”Käytämme niitä pääasiassa murskilla, jossa kynsien kulutus on kovaa ja huonon ja hyvän kynnen eron huomaa helposti.

Oikean malliset ja kestävät kynnet ja istukat säästävät kynsikulujen lisäksi tietysti myös työaikaa”, lisää Jari Kaski.
Metsätyö Oy myy myös kaikki muut kauhan kulutusosat, kuten valssatut huulilevyt ja kulutuslatat, sekä v-kärjet, yms.

Lisätietoja
www.metsatyo.fi, tai
Metsätyö Oy Hämeenlinna, Jyväskylä tai Rovaniemi

Lue seuraavaksi