Uutiset

Yleinen

Iso akkutoimittaja vaihtaa nimeä

”Nimenmuutos ei vaikuta mitenkään käynnistys-, vene- tai mp-akkujemme tuotemerkkeihin, jotka ovat jatkossakin Tudor, Exide ja Sønnak. Jatkamme tuotteidemme kehitystä, myyntiä ja markkinointia kuten ennenkin”, sanoo Pohjoismaiden käynnistysakkuosaston liiketoimintajohtaja Magnus Ohlsson.

”Muutoksia ei tule myöskään teollisuusosastomme tuotteisiin. Kyseessä on vain nimenmuutos, joka parantaa kansallisten yritystemme ja eri osastojen välistä yhteistyötä”, teollisuusosaston liiketoimintajohtaja Bjarne Jensen jatkaa.
”Asiakkaillemme ja toimittajillemme tämä aiheuttaa vain hyvin vähäisiä muutoksia. Ainoastaan yrityksen toiminimi muuttuu, ja kaikki asiakkaamme ja alihankkijamme ovat jo saaneet tai saavat pian tiedon muutoksesta”, he lisäävät.
Muutos tulee voimaan kaikissa maissa kesäkuun puolivälissä 2008.

Käytännön muutokset ovat seuraavat:

Suomi
Exide OY vaihtaa nimekseen Exide Technologies OY.

Exide Technologies: tietoja yhtiöstä

Exide Technologies toimii yli 80 maassa ja kuuluu maailman suurimpiin lyijy-happoakkujen valmistajiin ja kierrättäjiin. Exiden neljä maailmanlaajuista yritysryhmää – Transportation Americas, Transportation Europe and Rest of World, Industrial Energy Americas sekä Industrial Energy Europe and Rest of World – tarjoavat kattavan tuotevalikoiman sähköenergian varastointiin sekä teollisuus- ja kuljetusalojen palveluita.

Exide Transportation tuottaa alkuperäis- ja tarvikeosia autoihin, raskaisiin kuorma-autoihin, maatalouskoneisiin ja veneisiin sekä uusia teknologioita hybridiajoneuvoihin ja 42 voltin sähkölaitteita autoihin. Exide Industrial tuottaa verkkosovelluksia, kuten tietoliikennejärjestelmiä, sähköjärjestelmiä, rautatieliikenteen sovelluksia, aurinkoenergiajärjestelmiä, keskeytymättömän virransyötön takaavia UPS-järjestelmiä sekä kuljetussovelluksia mm. kuorma-autoihin, kaivosajoneuvoihin ja muihin työajoneuvoihin.

Lisätietoja Exidestä, mm. taloudellisia tulostietoja, on saatavilla osoitteesta www.exide.com.

Lue seuraavaksi