Uutiset

Yleinen

Ismo Lindell Oy Agritekin jälleenmyyjäksi Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa

Ismo Lindell Oy ja SGN Groupiin kuuluva Agritek Oy ovat tehneet maatalouskoneita ja niiden varaosien myyntiä koskevan sopimuksen. Sopimuksen myötä Ismo Lindell Oy ryhtyy edustamaan Agritekin maahantuomia traktoreita, leikkuupuimureita ja ajosilppureita Kaakkois-Suomessa.

Ismo Lindell Oy aloittaa maaliskuun alussa Agritekin maahantuomien Case IH- ja New Holland -traktoreiden ja -puimureiden myynnin ja vastaa lisäksi näiden merkkien varaosapalvelusta. Ismo Lindell Oy kuuluu Lantmännen Agro -ketjuun, ja sillä on toimipaikat sekä Kouvolassa että Lappeenrannassa. Myyntialue käsittää myös Mikkelin talousalueen.

Agritekin ketjussa konemyyjinä aloittavat Miko Laaksonen Kouvolassa ja Jere Kuismin Lappeenrannassa.

Ismo Lindell Oy on ollut jo aiemmin Agritek Oy:n varaosamyyjänä Lappeenrannassa, ja varaosamyynti käynnistyy myös Kouvolassa täydellä voimalla mahdollisimman pian, kun järjestelmät ovat valmiina. Konemyyjinä aloittavat Miko Laaksonen Kouvolassa ja Jere Kuismin Lappeenrannassa.

Yhteistyö on molemmille yrityksille monella tapaa tärkeä. – Agritek saa jälleenmyyjäksi Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa alueella todella vahvan toimijan, eli paikallisen itsenäisen maatalouskaupan, toteaa Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi. Konseptiin sopii hyvin, että alueen huolto- ja varaosatoimintaa vahvistavat paikalliset Case IH ja New Holland -sopimushuoltajat, joiden kanssa asiakkailla ja Agritekilla on jo pitkä ja toimiva historia.

Myös Ismo Lindell pitää yhteistyötä Agritekin kanssa merkittävänä. – Haluamme tarjota ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin kokonaisvaltaisesti. Traktorit ja puimurit edustavat isoa osaa maatalouskaupan kokonaisuudesta. Case IH ja New Holland -edustuksella saamme nyt tunnetut traktori- ja puimurimerkit mukaan valikoimiimme ja uskon, että tämä tulee tukemaan myös muuta kaupankäyntiä. Merkkien vahva asema alueella antaa meille mainiot lähtökohdat konekannan ollessa hyvällä tasolla.

Lue seuraavaksi