Uutiset

Yleinen

Husqvarnan uutuuksia syksylle

Husqvarna 550 XP G TrioBrake

Paljon kaatavalle ja karsivalle uusi Husqvarna 543 XP on ammattimaiseen käyttöön ja ammattitasoa vaativalle tarkoitettu saha, jossa yhdistyvät keveys ja paras mahdollinen teho. Metsäammattilaisen suursuosikista, Husqvarna 550XP G -sahasta, on nyt saatavana TrioBrake-versio.

Uuden 543 XP:n paino on vain 4,5 kg. Painon laskeminen näinkin paljon tehoja vähentämättä on ollut suuri haaste. Husqvarna on onnistunut säilyttämään kaikki 543 XP -moottorisahan tärkeät ominaisuudet samalla, kun paino on pudonnut ja teho kasvanut.

Painopiste kompaktissa 543 XP -moottorisahassa on korkealla, minkä takia saha soveltuu erityisen hyvin tehokkaaseen karsintaan. Talvikäyttöön lämpökahvalla varustettu 543 XP G -versio tuo lisämukavuutta.

Toinen syksyn merkittävistä uutuuksista on Husqvarnan ainutlaatuisella TrioBrake-ketjujarrulla varustettu 550 XP G TrioBrake. Sahan kolmitoiminen ketjujarru voidaan aktivoida automaattisesti tai manuaalisesti vasemmalla tai oikealla kädellä. Se myös ohjaa käyttämään sahaa ergonomisesti oikein, mikä auttaa käyttäjää työskentelemään turvallisemmin.

Uusien sahojen X-Torq-moottoriteknologia varmistaa erinomaisen tehon, entistä pienemmän polttoaineenkulutuksen ja 75 % alhaisemmat pakokaasupäästöt. SmartStart puolestaan takaa nopean ja helpon käynnistyksen, ja käynnistysnarun vetovastus vähenee jopa 40 %.

Lue seuraavaksi