Uutiset

Yleinen

Hilltip esittelee uuden moduuliharjan

Suomen länsirannikolla toimiva perheyritys Hilltip Oy esittelee uuden moduuliharjojen tuotesarjan nimeltään SweepAway. Uutuusharja on suunniteltu käytettäväksi laajasti erilaisissa työkoneissa, kuten trukit, traktorit, pienkuormaajat ja kaivukoneet. Pietarsaaressa suunniteltu ja valmistettu lakaisuharja sopii hyvin esimerkiksi maarakennusurakoitsijoille kaivutyön jälkien siistimisen. Suurien hallien ja laajojen ulkoalueiden puhdistus onnistuu helposti ja nopeasti. Maatiloilla on myös monia käyttökohteita ulkoa ja sisätiloista. Harjalla voidaan puhdistaa kaikenlaisia pintoja, kuten asfalttia ja vaikkapa nurmialueita. Harjan yksinkertainen rakenne ja kiinnitystapa nopeuttaa puhdistustyötä.

Harjoja on kolmea eri jäykkyyttä ja ne on mitoitettu kestämään kovaakin käyttöä. Harja koostuu erillisistä vaihdettavista polypropyleenista valmistetuista harjariveistä, joiden vaihdettavuus on helppoa.

”Tärkeintä meille oli rakentaa kestävä harja käytön mukaan eri koneisin, sillä vastaavia on jo markkinoilla. Harjamme on valmistettu eurooppalaisten standardien mukaan ja on mitoitettu kestämään esim. kaivukone käyttöä”, kertoo Frank Mäenpää Hilltip Oy:ltä.

Katso valmistajan video uutuudesta.

Lue seuraavaksi