Uutiset

Yleinen

Helpotusta lietekaivojen sekoitukseen – KP.Koneurakointia

KP.Koneurakointia Oy Kannuksesta on suunnitellut ja hakenut hyödyllisyysmallisuojaa etenkin suuluukultaan ahtaiden lietekaivojen sekoittamiseen tarkoitetulla laitteella. Samalla laitteella voidaan toki kaivo myös tyhjentää. Laite käy myös pudotuskaivojen tyhjentämiseen, jolloin mahdolliset lietekuilujen tukokset saadaan auki.

Laite kiinnitetään etukuormaimeen, mutta sitä ei tarvitse irrottaa etukuormaimesta sekoituksen aikana. Normaalistihan voima otetaan pumppuun voimanulosotosta mutta tässä voima otetaan hydrauliikasta. Liete ohjataan pumppaukseen tai sekoitukseen avaamalla haluttu oikea veitsisulkija.

Hydrauliikan syöttöletkut otetaan pumpulle ja ohjaukselle traktorin takaa, jolloin tuotto on mahdollisimman suuri. Kun pumppuyksikkö on laskettu lietesäiliöön, voidaan pumppauksen suuntaa kätevästi ohjata eri suuntiin, kun pumppuyksikkö kiertyy rungossa. Laitetta ohjataan venttiileillä laitteen päältä. Laitteen lietekomponentit ovat Granit Partsin valikoimasta, joita KP.Koneurakointia myös myy ja joiden komponenttien käyttöön saa vielä ohjeet kaupan päälle.

Lue seuraavaksi