Uutiset

Yleinen

Hämeenlinnaan Val-traktori Oy

Hämeenlinnan AGCO Suomen sopimushuoltoa tehdään samoissa tiloissa kuin aikaisemmin, mutta tekijä on vaihtunut ennen vuoden vaihdetta. Uusi huoltoliiketoimintaa harjoittava yritys on Val-Traktori Oy.

Hämeenlinnan Valtran huollon alueella on noin 1500 kyseisen merkin traktoria, mutta rajathan huolloilla ovat häilyviä. Tämän lisäksi huollossa käy paljon kiinteistöhuoltoa tekeviä koneita, jotka eivät ole AGCO Suomen valikoimissa. Tuo muumerkkihuollon osuus on ollut kohtalaisen suuri, kun liikepaikkana Kantolan alue on kohtuullisella etäisyydellä Hämeenlinnan keskustasta ja alueella on liikkeellä paljon kiinteistökoneita.

Korjaamopäälikkönä jatkaa Kari Sairio. Hän vastaa töiden vastaanoton ohella myös varaosien myynnistä.

AGCO Suomen Hämeenlinnan huolto jatkaa Luukkaankadulla Val-Traktori Oy:n nimissä.

Normaalina työaikana on tavoitteena hoitaa huollot kuntoon, mutta päivää jatketaan etenkin sesonkina pidempään, kun kalusto pitää saada kuntoon. Jono huoltoon on ollut kohtuuttoman pitkä tähän mennessä, kun aiemmin pienkonehuolto on vienyt merkittävästi aikaa kiinteistökonehuollolta. Yritykset, jotka ovat käyttäneet Hämeenlinnan Luukkaankadun huoltoa, ovat olleet yhteydessä liiketoiminnan vaihdon jälkeenkin kuten ennen, kertoo Kari Sairio.

Huollon toiminnoissa on tehty toiminnallisia muutoksia ja samalla tilankäyttö on helpottunut, kun huollossa on vaihdettu pikkuastiat bulkkikontteihin. Silloin voidaan pitää huollon hintaa asiakkaan suuntaankin kohtuullisempana. Kun omistus huoltokorjaamossa vaihtui, vaihtui samalla myös vanhan varaosavaraston hallinta.Huollon toimitilat ovat muuttuneet, kun koko halli työkonehuoltotilaa.

Lue seuraavaksi