Uutiset

Yleinen

Finnmammutilta uutuuksia

Finnmammut Oy tuo markkinoille uusia koneita ja sovellutuksia, jotka ovat nähtävillä OKRAnäyttelyssä. Lisätietoja www.finnmammut.fi

Mammut ProfiMix-ajettava ja kiinteä rehunsekoitin ovat uutuuksia, joilla onnistuu pientenkin rehu- ja ape-erien sekoitus ja jako. Ne sopivat pienille karjatiloille, lammastiloille ja isoille tiloille, joilla tehdään erikoiseriä apetta eri eläinryhmille. ProfiMix-mallistossa kaksi ajettavaa mallia, 1,5 ja 2,5m3, sekä kiinteä sähkömoottorikäyttöinen 1,5m3. Okrassa on esillä 2,5m3 ajettava malli.

Lasco LA- hakekäyttöiset ilmakattilat soveltuvat erikoiskasvien, viljan ja heinän kuivaukseen sekä rakennusten lämmitykseen missä tarvitaan lämmintä ilmaa. Okrassa nähtävillä Lasco LA150 ja Lasco LA250, jotka ovat omalla siilolla varustettuja yksikköjä ja tehot ovat vastaavasti 150kW ja 250kW. Niitä on helppo liikutella kohteeseen, missä lämmintä ilmaa tarvitaan.

Isojen puiden halkomisessa kaivuri tai muu kuormaaja ei ole pakollinen, kun halotaan isoja pöllejä. Lasco-ruuvihalkaisijaan on tarjolla kätevä aputeline, jota voidaan käyttää kourakuormaajan apulaitteena. Lasco-ruuvihalkaisijan maatelineeseen sopii Lasco Roli-sarjan halkaisijat, kuormaajan tukijalka painetaan telineen päälle ja teline pysyy tukevasti maassa. Kuljettaminen ja käsittely onnistuu trukkipiikeillä tai nostolenkeistä kourakuormaajalla.

Lasco-ruuvihalkaisijaan on tarjolla kätevä aputeline, jota voidaan käyttää kourakuormaajan apulaitteena. Lasco-ruuvihalkaisijan maatelineeseen sopii Lasco Roli-sarjan halkaisijat, kuormaajan tukijalka painetaan telineen päälle ja teline pysyy tukevasti maassa.

Lue seuraavaksi