Uutiset

Yleinen

Finncont Oy avasi verkkokauppansa

Muovi- ja metallituotteita suunnitteleva ja valmistava Finncont Oy lanseerasi verkkokauppansa vuodenvaihteessa. Verkkokaupasta löytyvät pääasiassa yrityksen vakiotuotteet, kuten IBC-säiliöiden varaosat, polttoainesäiliöt, valuma-altaat ja kippikontit.

Verkkokaupat ovat yleistyneet viime vuosina usealla toimialalla, ja niiden käyttö on levinnyt uusille sektoreille. Esimerkiksi maatalous- ja koneyrittäjät suosivat yhä enemmän verkkokauppoja, koska ne mahdollistavat tuotteisiin tutustumisen ja kaupankäynnin vuorokauden ympäri. 

– Verkkokauppojen käyttö on nykyaikaa, ja myös me haluamme tarjota tämän vaihtoehdon asiakkaillemme. Verkkokauppa nopeuttaa ja helpottaa kaupankäyntiä sekä tekee siitä läpinäkyvämpää, luettelee myyntijohtaja Timo Raiskinmäki Finncont Oy:stä perusteita verkkokaupan perustamiselle.

Verkkokauppa nopeuttaa hankintaprosessia, ja sillä on asiakkaalle arkea helpottava vaikutus. Asiakas löytää sivustolta kattavat kuvitetut tuote-esittelyt. Tuotteiden toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.   

– Suurin osa verkkokaupan tuotteista on varastotavaraa, joten voimme taata nopeat toimitusajat, lupaa Raiskinmäki.

Nyt avattu, suomenkielinen verkkokauppa on pilottiversio, ja Finncontilla on tarkoituksena luoda lähitulevaisuudessa verkkokauppa myös ruotsiksi ja englanniksi. Yhtiöllä on asiakaskuntaa Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. 

Valitun kaupallisen verkkokauppa-alustan etuja ovat muun muassa toimintavarmuus eri laitteilla, kuten tableteilla ja tietokoneilla, sekä tekninen tuki. 

Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.finncontshop.com

TP

Lue seuraavaksi