Uutiset

Yleinen

Farmari Seinäjoella

Farmari-näyttely avautui keskiviikkona Seinäjoella. Tapahtuman porttien avaamisesta lähtien kävijävirta alueelle oli tasainen. Farmari-kävijät löysivät Seinäjoen lentoaseman parkkialueen hyvin, eikä autovirta aiheuttanut tukoksia liikenteeseen. Bussit parkkialueelta kuljettivat koko päivän non stoppina näyttelykävijöitä kaikille tapahtumaporteille.

Avauspäivän kävijämääräarvio on 16.000 kävijää. Farmarin järjestäjä ProAgria Etelä-Pohjanmaa on tyytyväinen määrään. Keskiviikko on perinteisesti ammattilaispäivä, niin oli Farmarissa tälläkin kertaa. Maatalousalan ammattilaisia oli tapahtumassa runsaasti, erityisesti konekentällä alan ammattilaisia näkyi paljon.

Farmarin toinen päivä on sujunut auringon ja lämmön äärellä. Hyvä keli ja monipuolinen näyttelytarjonta toivat alueelle 22 000 kävijää ennakkoarvion mukaan. Farmarin parkkialueelle saapui tasaisesti autoja koko päivän. Liikennevirroissa oli selvää kasvua avajaispäivään. Siitä huolimatta Seinäjoen lentoaseman parkkialueen liikenne sujui jouhevasti. Päivän puheenaiheena tapahtumassa on ollut biotalous.