Uutiset

Yleinen

Faresin Handlers -kurottajat Agrimarketin valikoimiin

Agrimarket-ketjun kurottajavalikoimat ovat laajentuneet. Faresin Handlers -mallisto tarjoaa vaihtoehtoja 6 metrin nostokorkeuteen ulottuvista kompaktikokoisista kurottajista 18 metrin ympäripyöriviin malleihin saakka.

Maatilojen logistiikkatarpeet kasvavat vuosi vuodelta. Agrimarket-ketju haluaa vastata kysyntään kehittämällä valikoimia, joihin kuuluvat erilaiset kone- ja kuljetusketjut sekä kapasiteetiltaan tehokkaat vaunut.

Kurottajia käytetään myös kiinteistöhuollossa, viherrakentamisessa ja rakentamisessa. Agrimarket on valtakunnallisena toimijana vahvasti mukana näillä sektoreilla, joten Faresin Handlers -kurottaja täydentää myös näiden toimialojen valikoimaa.

Faresin Handlers -kurottajien maahantuojana jatkaa Tapio Pirttinen Oy. Nyt tehdyn sopimuksen johdosta Agrimarket hyödyntää Tapio Pirttinen Oy:n erityisosaamista maahantuojana. Sopimus on jatkoa Hankkija-Maatalous Oy:n ja Tapio Pirttinen Oy:n aiemmalle yhteistyölle Faresin-seosrehuvaunujen ja Cabe-murskainten markkinoinnissa.

Kurottajat valmistaa Faresin Industries, jonka pääartikkeleita ovat seosrehuvaunut sekä kurottajat. Yritys kuuluu italialaiseen Faresin Holding -konserniin. Viennin osuus yrityksen tuotannosta on noin 70 prosenttia.

Faresin Handlers -kurottajien erityisesti maatalouskäyttöön suunnitellut 6.28- ja 7.30-mallit ovat uudistuneet. Nykyisin kurottajat ovat entistä vakaampia, sillä puomin kiinnityspiste ja painopiste ovat taaempana kuin aikaisemmin. Samalla sivunäkyvyys on parantunut.

Uudistuneet mallit ovat ensi ensiesittelyssä perjantaina 6.3.2009 Tampereen Agrimarketissa KevätAgripäivillä klo 10 alkaen.

Lue seuraavaksi