Uutiset

Yleinen

Esittelyssä uusi Bridgestone VT-COMBINE -puimurirengas

Bridgestone laajentaa suorituskykyisten premiumluokan maatalousrenkaiden valikoimaansa esittelemällä täysin uuden VT-COMBINE-renkaan. Jaksottaiseen peltotyöhön (Cyclic Field Operations, CFO) suunniteltu VT-COMBINE sallii suuremman jouston (Improved Flexion, IF) sekä 20 % suuremman kuorman kuin tavanomaiset vakiorenkaat (ETRTO-standardi). Uuden innovatiivisen renkaan ansiosta maanviljelijät voivat käyttää tavanomaista rengasta suurempaa nopeutta (15 km/h vs. 10 km/h), mikä tehostaa ajankäyttöä viljelykauden kriittisimpänä ajanjaksona. VT-COMBINE-renkaan suuri kantavuus, uuden patentoidun ripamallin tarjoama parempi pito, kestävyys, mukavuus ja vähäisempi maaperän tiivistyminen auttavat maanviljelijöitä parantamaan tuottavuutta ja silti suojelemaan arvokkainta resurssiaan; maaperää. Tämä verrattuna tavanomaiseen renkaaseen, kun käytetään Bridgestonen suosituspaineita (esim. tavanomainen 900/60R32 vs. IF900/60R32 CFO VT-COMBINE).

”Sadonkorjuun aikaan on suuri paine hoitaa työt nopeasti ja tehokkaasti. Siksi olemmekin innoissamme tämän mullistavan leikkuupuimurin renkaan lanseerauksesta. VT-COMBINE-renkaan koeversioita on testattu kolmella mantereella kolmen täyden kauden verran, ja vastaanotto on ollut uskomattoman myönteinen. Bridgestone VT-COMBINE -renkaalla on suurempi kantavuus pienemmällä rengaspaineella ja sen maakosketusala on suurempi tiukan IF CFO -standardin mukaisesti. Se auttaa minimoimaan maaperän tiivistymisen hyvin erilaisissa sadonkorjuuolosuhteissa ja takaamaan suuret sadot myös tulevaisuudessa”, toteaa Bridgestone Europen maatalousrenkaista vastaava johtaja Mark Sanders.

Uusi Bridgestone VT-COMBINE -rengas on kehitetty nimenomaan nykypäivän haasteisiin. Se on erittäin vakaa ja pitää erinomaisesti myös jyrkästi viettävässä maastossa.3 IF-teknologian ansiosta VT-COMBINE-renkaassa voidaan käyttää alhaista rengaspainetta 55 prosenttia suuremmalla kuormalla (IF CFO -standardi).Tämä verrattuna tavanomaiseen renkaaseen, kun käytetään Bridgestonen suosituspaineita (esim. tavanomainen 900/60R32 vs. IF900/60R32 CFO VT-COMBINE) ja kuormitus jaksottaisessa peltokäytössä on 13 175 kg. CFO:n mukaista ylimääräistä kuormaa ei sallita yli 11°:n (20 %:n) rinteessä.

Erinomainen kestävyys

Bridgestonen Euroopan teknologiakeskuksessa kehitettyjä edistyksellisiä materiaaleja, pintakuvioita ja rakenteita hyödyntävät VT-COMBINE-renkaat on suunniteltu kestämään pitkään. Vahvistettu runkorakenne, erittäin joustava sivu ja jalkaosan patentoitu jämerä S-LINE-profiili takaavat renkaan erinomaisen kestävyyden suurilla ja jatkuvasti vaihtuvilla hyötykuormilla. Lisäksi rengasrungon kuusinkertainen kudosrakenne poistaa teräsvyön tarpeen, mikä takaa ensiluokkaisen iskujen vaimennuksen, hyvän pistojen kestävyyden ja helpot korjaukset.

Vakuuttavat pito-ominaisuudet

VT-COMBINEn luotettavat pito-ominaisuudet erilaisilla alustoilla tekevät sadonkorjuusta helpompaa1 myös vaativissa maasto- ja sääolosuhteissa. Sen patentoidut evolventtirivat minimoivat vaikutukset maaperään ja takaavat hyvän pidon. Bridgestone VT-COMBINE viihtyy siten yhtä hyvin epätasaisilla alustoilla kuin kaltevilla tasanteilla ja märissä olosuhteissa.

Vähemmän maaperän tiivistymistä

Tuottavuuden lisääminen tänään on järkevää vain, jos pystytään takaamaan myös huomisen sato. VT-COMBINE-renkaan kosketusala on maksimoitu, jotta vaikutukset maaperään jäävät mahdollisimman pieniksi ja maaperän hedelmällisyys säilyy myös tulevina sadonkorjuukausina.

Mukava ja monikäyttöinen

Bridgestone VT-COMBINE -valikoiman innovatiivinen pintakuvio ja runkorakenne tarjoavat parhaan mahdollisen ajomukavuuden ja turvallisuuden eri puimurityypeissä. Renkaan joustavat sivut vaimentavat iskuja, kun taas pidemmät rivat takaavat ajomukavuuden myös maantiellä ilman liiallista värinää tai melua.

Leikkuupuimureihin suunniteltu VT-COMBINE sopii hyvin myös moniin muihin sadonkorjuukoneisiin, kuten ajosilppureihin sekä perunan ja sokerijuurikkaan korjuukoneisiin. Rengas on saatavana 11 kokona.

Soil care by Bridgestone

VT-COMBINE on IF-rakenteineen ja edistyksellisine pintakuvioineen Bridgestonen uusin premiumluokan maatalousrengas, jonka kehityksessä on noudatettu yhtiön Soil Care -periaatetta. Maanviljelyn tehokkuuden ja ympäristön suojelun tasapainottamiseen tähtäävän Soil Care by Bridgestone -konseptin mukaiset renkaat auttavat maanviljelijöitä tehostamaan tuotantoaan ympäristön kannalta kestävällä tavalla.

Bridgestone on maailman johtavia maatalousrenkaiden valmistajia

Bridgestone on ollut laadukkaiden ja innovatiivisten maatalousrenkaiden tiennäyttäjä jo vuosikymmeniä. Kaikki alkoi Euroopassa vahvan jalansijan saaneista legendaarisista Firestone-renkaista, ja nyt vuorossa ovat uudet premiumluokan Bridgestone-renkaat. Leikkuupuimureihin tarkoitettu VT-COMBINE on jatkumoa vuonna 2014 lanseeratulle traktorien lippulaivarenkaalle, VT-TRACTORille. Bridgestone on maanviljelijöiden ja maatalousurakoitsijoiden luotettava kumppani, joka auttaa luonnon vastuullisessa ja tehokkaassa hyödyntämisessä nyt ja tulevaisuudessa.

Bridgestone EMEA (Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka)

Bridgestone EMEA, jonka päätoimipiste on Brysselissä, Belgiassa, on Tokiossa pääkonttoriaan pitävän Bridgestone Corporationin kokonaan omistama tytäryhtiö. Bridgestone Corporation on maailman suurin renkaiden ja muiden kumituotteiden valmistaja. Bridgestone EMEAlla on yli 18 200 työntekijää yli 60 maassa. Yrityksellä on alueella 14 rengastehdasta, iso T&K-keskus sekä testikeskus. Bridgestone EMEAn premium-renkaita myydään Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja muualla maailmassa.

Bridgestone Finland Oy on Bridgestone EMEAn tytäryhtiö, joka vastaa Bridgestone-, Firestone-, Dayton- ja Seiberling-merkkisten renkaiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Yhtiö sijaitsee Vantaalla ja sillä on 31 työntekijää. www.bridgestone.fi

Lue seuraavaksi