Uutiset

Yleinen

EP:n Kone ja Tarvike laajentaa Pirkanmaalle

EP:n Kone ja Tarvike laajensi toimintaansa merkittävästi aloittamalla Case IH ja New Holland -traktoreiden sekä Agritekin työkoneiden myynnin Pirkanmaalla 1.12.2017 alkaen. Liike jatkaa entiseen tapaan New Holland -traktoreiden, puimureiden ja paalainten sekä työkoneiden myyntiä Seinäjoen eteläisellä alueella.

EP:n Kone ja Tarvike on toiminut konekaupassa Seinäjoella menestyksekkäästi jo yli 30 vuotta. Nykyiset omistajat Seppo ja Timo Rajahalme perustivat isänsä Juho Rajahalmeen kanssa yrityksen Ford-traktoreiden myyntiä varten jo vuonna 1987. Konekauppaa hoidetaan nyt jo kolmannessa polvessa, sillä Timon poika Marko Rajahalme ottaa vastuulleen traktorimyynnin Pirkanmaalla ja Sepon poika Matias Rajahalme hoitaa Seinäjoella jälkimarkkinointia.

Pirkanmaan alueen myyntiä varten perustetaan liiketilat konekaupan keskittymäksi muodostuneeseen Pirkkalaan. Tilat tulevat sijaitsemaan Case IH ja New Holland -asiakkaille tutussa osoitteessa Turkkirata 30, jossa toimii tällä hetkellä Agritekin valtuuttama Huoltopalvelu Tienarin varaosamyymälä sekä huolto.

EP:n Kone ja Tarvikkeen Seppo ja Timo Rajahalme suhtautuvat nyt tehtyyn ratkaisuun innostunein ja luottavaisin mielin: – Merkittävä myyntialueen laajennus ja uusi Case IH -edustus antavat vankan pohjan kehittää liiketoimintaamme ja kasvattaa myyntiämme. Kysymys on myös asiakkaan edusta, kun voimme entistä suuremmin voimavaroin parantaa palveluamme ja lisätä tarjontaamme varsinkin erikoiskoneissa. Isommalla alueella on mahdollista panostaa kalliimpien koneiden vaatimaan osaamiseen.

– Jälleenmyyjien myyntialueiden laajentamisella ja toimintojen keskittämillä vastaamme konekaupan ja maatalouden rakennemuutokseen, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi. Seinäjoen eteläinen puoli ja Pirkanmaa muodostavat nyt yhtenäisen alueen. Pirkanmaalla EP:n Kone ja Tarvike voi tarjota pitkän osaamisensa ansiosta välittömästi poikkeuksellisen valmiin kokonaisuuden. Sekä uusissa koneissa että erityisesti käytetyissä saavutamme isommalla alueella selkeitä etuja myös asiakkaan näkökulmasta.

Lue seuraavaksi