Uutiset

Yleinen

Deutz-Fahr Pohjois-Suomessa V-P Tolonen Oy:n myyntiin

V-P Tolonen Oy on sopinut H.C Petersen Finland Oy:n kanssa Deutz-Fahr traktorimyynnin aloittamisesta Pohjois-Suomessa. Traktorimyynti aloitetaan välittömästi Oulun toimipisteestä. V-P Tolosen koulutetut erikoismyyjät vastaavat alueen traktorimyynnistä.

”Traktorimyynti sopii luontevasti maatalouskaupan yhteyteen ja kokonaisuus palvelee asiakasta hyvin. Deutz-Fahr luotettavana traktorimerkkinä antaa vahvan pohjan kaupankäyntiin. Samassa yhteydessä varaosa- ja huoltopalveluun panostetaan aikaisempaa voimakkaammin”, toteaa kauppias Veli-Pekka Tolonen.

”Deutz-Fahr traktoreilla on aina ollut vahva kannatus Pohjois-Suomessa. HCP Finland Oy on todella tyytyväinen saadessaan yhteistyökumppaniksi yhden Pohjois-Suomen vahvimmista maatalouskaupoista. Olemme innoissamme mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä laadukkaiden Deutz-Fahr traktoreiden parissa. HCP Nordic maahantuo laatukoneita kaikkialta maailmasta ja markkinoi niitä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lähes 150 vuotta alalla toiminut perheyhtiö tunnetaan hyvistä suhteistaan sekä valmistajiin, jälleenmyyjiin että loppukäyttäjiin”, tiivistää Peter Mattas.

V-P Tolonen Oy:n liikevaihto on noin 22 milj. euroa ja se työllistää 15 henkeä. Toimipaikat sijaitsevat Oulussa ja Siikalatvalla. Yritys on erikoistunut maatalouskauppaan ja se toimii osana valtakunnallista Lantmännen Agro -ketjua.

Lue seuraavaksi