Uutiset

Yleinen

Corona Capitalin kanssa asiat hoituvat ilman paperisotaa

Pohjola Hallit sekä myy hallirakentajien tuotteita että valmistaa halleja myös itse tilauksesta. Joidenkin asiakkaiden osalta laskutuksen maksuajat ovat hyvin pitkiä. Corona Capitalin Rahoittaja.fi-laskurahoituspalvelu nopeuttaa kassankiertoa.


Pohjola Hallit on Selkos Oy:n tuotemerkki. Yrityksen toimipiste sijaitsee Nurmeksessa Ylä-Karjalassa. 

– Pääpainomme on lämpimissä halleissa. Teemme esimerkiksi urheiluhalleja ja tuotantotiloja. Hallien minimikoot ovat 120 neliöstä ylöspäin. Ylärajaa ei ole, kertoo Pohjola Hallien toimitusjohtaja Henri Lignell. 

– Suomessa on koko ajan kasvava markkina. Täytyy olla tyytyväinen, että kysyntä on tällä hetkellä todella kova. Tänä vuonna olemme myös laajentumassa useampaan eri maahan. Halleja lähdetään tekemään ihan Espanjaa myöten, Lignell iloitsee. 

Kassa pysyy kunnossa koko ajan
Corona Capitalin kanssa tehtävä yhteistyö keskittyy sellaisten asiakkaiden myyntilaskujen ostoon, joilla on hyvin pitkä maksuaika. Rahoittaja.fi-laskurahoituspalvelun avulla raha saadaan realisoitua yrityksen käyttöön heti. 

– Maksamme töitä ja tarvikkeita aina etukäteen. Tällä tavoin saamme firman kassan pysymään hyvässä kunnossa koko ajan, Lignell selventää. 

– Ensin olin hieman epäileväinen, että toimiiko tämä homma. En ollut koskaan aiemmin kuullut Coronasta. He ovat kuitenkin alusta asti ylittäneet odotuksemme, Lignell toteaa. 

”Yksi sähköposti tai puhelinsoitto riittää”
Lignell kuvailee Corona Capitalin palvelua nopeaksi ja joustavaksi. 

– Jos on ollut joitakin sellaisia asioita, mitä en ole ymmärtänyt, niin he ovat tarvittaessa vääntäneet ne rautalangasta, Lignell virnistää. 

– Jos Coronaa vertaa tavalliseen pankkiin, niin heidän kanssaan säästymme paperisodalta. Yksi sähköposti tai puhelinsoitto riittää ja asia hoituu sillä, Lignell summaa.

Kaupallinen yhteistyö: Corona Capital Oy 

Lue seuraavaksi