Uutiset

Yleinen

Continental laajentaa maatalousrenkaiden valikoimaansa

Continental laajentaa maatalousrenkaiden tuotevalikoimaansa uusilla traktorin renkailla. Edistyksellinen TractorMaster-vyörengas täydentää standardiluokkaisten maatalousrenkaiden valikoimaa, johon kuuluvat viime vuonna markkinoille tulleet Tractor70- ja Tractor85-sarjan renkaat.

TractorMaster uudella D.fine-kosketuspintateknologialla

Standardiluokan traktorin renkaidemme tapaan TractorMaster-renkaat on varustettu joustavalla N.flex-nailonrungolla sekä erityisellä jalkaosan Single-Wire Bead -teknologialla. Rungossa käytetty nailonteknologia tekee renkaasta äärimmäisen vankan ja iskunkestävän. Renkaan erikoismuotoilu ja -teknologia mahdollistavat renkaan kylkialueen joustavuuden, joka takaa loistavan ajettavuuden ja vähentää maaperän tiivistymistä. Uuden D.fine-kosketuspintateknologian ansiosta renkaan kosketuspinta-ala on viisi prosenttia suurempi kuin vakiorenkaalla, mikä puolestaan lisää renkaan ajokilometrejä.

Maatalousrenkaat valmistetaan Portugalin Lousadon tehtaalla. Ensimmäiset rengaskoot, 540/65R28 ja 650/65R38, ovat jo saatavana. Lisää rengaskokoja tulee myyntiin myöhemmin loppuvuoden aikana.

Continental ja Valtra yhteistyöhön

Continental ja maatalouskoneiden valmistaja Valtra ovat aloittaneet yhteistyön. Lokakuusta 2018 lähtien Valtra A-sarja on saatavilla tehdasasennettuna, ensiasennushyväksytyillä Tractor70- ja Tractor85-renkailla. Ensiasennushyväksyntä on tulos Valtran ja Continentalin laajoista yhteisistä kenttätestauksista. Valtra on Continentalin ensimmäinen ensiasennusasiakas maatalousrenkaiden tuoteryhmässä.

– Turvallisuus, tuottavuus ja mukavuus ovat tärkeitä tekijöitä ostopäätöksessä. Ja näihin toiveisiin Tractor70- ja Tractor85-renkaat vastaavat, sanoo Valtran tuotemarkkinointiasiantuntija Marko Ojalehto.

TractorMaster-maatalousrenkaat ensiesitellään Suomessa 15.-17.11. MaatalousKonemessuilla Messukeskuksessa Helsingissä.

Lue seuraavaksi